Meld je aan voor de Developer Summer School in augustus.

Developer Summer School Update Visual

Spijker je kennis bij op het gebied van AngularJS, Internet of Things en Performance Tuning tijdens de Developer Summer School! Sogeti organiseert in augustus 2015 Knowledge Based-sessies voor IT-professionals. We spelen in op de laatste innovaties en trends. Na deze maand is jouw ontwikkelkennis weer up-to-date.

Training: AngularJS

Steeds vaker wordt AngularJS toegepast voor het ontwikkelen van single page applications. AngularJS is een volwassen JavaScript framework en kan binnen ieder project gebruikt worden waar services via REST zijn ontsloten.

  • Data: 11, 18 en 25 augustus 2015

Internet of Things training

Met een immer toenemend aantal devices is het thema Internet of Things (IoT) niet meer weg te denken.  Wat betekent dit voor jou als developer? Tijdens drie bijeenkomsten maken wij de verbinding tussen de ontwikkelingen op het gebied van IoT en de betekenis daarvan voor jouw als developer.

  • Data: 6, 13 en 20 augustus 2015

Training Performance Tuning:

Vaak wordt het verhogen van performance geassocieerd met of gelijk gesteld aan het bijplaatsen van meer of snellere hardware. Maar bij performance gaat het niet alleen om snelheid. Er komt meer bij kijken om een optimaal systeem te krijgen. Op deze avond gaan we in op zaken rondom performance vanuit een applicatief perspectief. Praktijkvoorbeelden worden behandeld aan de hand van een Oracle database. Deze kunnen natuurlijk worden aangevuld met voorbeelden uit andere disciplines.

  • Datum: 27 augustus 2015

Inschrijven voor (één van) bovenstaande trainingen?

Wil jij je kennis bijspijkeren op één of meerdere van bovenstaande gratis aangeboden zomer trainingen? Schrijf je dan nu in:

Programma van de avonden:

  • 17:30 uur Diner
  • 18:30 uur Knowledge-Based sessie 1
  • 19:20 uur Frisdrank pauze
  • 19:40 uur Knowledge-Based sessie 2
  • 20:30 uur Drinks

Locatie:

Sogeti Amersfoort
Plotterweg 31-33, Amersfoort
Aan deze sessies zijn geen kosten verbonden.