"Ontvang gratis het nieuwe IoT-Test boek bij de boeklancering 21 april 2016"

IoTMap Boek Testen in een IoT Omgeving

IoT is een belangrijke ontwikkeling, met een ongekende impact op organisaties. Met Internet of Things ontstaan nieuwe producten of wordt aan bestaande producten nieuwe functionaliteit toegevoegd. Daarmee kunnen we ineens een oneindige hoeveelheid producten aan elkaar koppelen en met elkaar laten communiceren. Wat betekent IoT daarmee voor de test- en kwaliteitsaanpak? Welke nieuwe uitdagingen zijn er en welke concrete aanpak is daarvoor nodig?

Boeklancering op 21 april

Deze antwoorden en meer staan in het nieuwe Sogeti-boek ‘IoTMap-Testing in an IoT Environment'. Het boek wordt gelanceerd op 21 april 2016 en geeft inzicht in de nieuwe ontwikkelingen op testgebied in relatie tot IoT. De schrijvers van o.a. Sogeti High Tech plaatsen bestaande testkennis- en aanpakken in het perspectief van alle technologische ontwikkelingen. En bieden daarbij een concrete aanpak.

Gratis exemplaar

Bent u benieuwd naar inspirerende verhalen van de schrijvers, sprekende voorbeelden van organisaties en duidelijke handvatten voor een nieuwe aanpak? Kom dan naar de boeklancering op donderdag 21 april 2016 in Utrecht. Uiteraard is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten en ontvangt u gratis één van de eerste printexemplaren van deze nieuwe Sogeti-uitgave.

Aanmelden voor de IoTMap Boeklancering

Reserveer nu ook direct uw plaats en daarmee een gratis exemplaar van het boek.