Piet Wybe Wagter over de rol van IT in de samenleving [REPORTER].

Vraag Katinka aan Piet Wybe

Katinka Slingerland, Software Engineer Java, is op dit moment de reporter van Sogeti. Deze keer stelt ze een vraag aan Piet Wybe Wagter, CEO van Sogeti.

Vraag van Katinka

Reporter Katinka SlingerlandPiet Wybe wat is jouw toekomstvisie over de rol van IT in de samenleving? En wat betekent dit voor ons, medewerkers van Sogeti? Ik ben erg benieuwd naar jouw ideeën daarover.

 

 

Antwoord Piet Wybe

Foto Piet Wybe Wagter‘Ik geloof nog altijd in de strategische keuzes die we enkele jaren geleden hebben gemaakt en de speerpunten die we voor 2015 hebben gedefinieerd. Testen, Security, Cloud en Internet of Things zijn hot topics die ook de komende jaren een belangrijke plaats zullen innemen in het IT-landschap van onze klanten en in het maatschappelijke leven in bredere zin. De dienstverlening vanuit onze Business Lines sluit naadloos aan op de toenemende vraag uit de markt en we zullen actuele ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen en waar nodig maatregelen nemen en onze bakens tijdig verzetten.

En de consequenties voor onze medewerkers? Sogeti blijft op zoek naar goede mensen. Goede mensen willen graag samenwerken met andere goede mensen. Vakmanschap en Passie van Sogetisten hebben een aanzuigende werking op de arbeidsmarkt.

We maken werken bij Sogeti ook aantrekkelijk met onze platte organisatie, korte lijnen en door verantwoordelijkheden laag in de organisatie te beleggen. Van managers verwachten we ondernemerschap en dat zij verantwoordelijkheid nemen. Ze faciliteren professionals optimaal en bieden ze volop kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en innovatie.’

Meer weten over werken bij Sogeti?

Ben jij opzoek naar een baan in de IT? Kijk dan op onze werkenbij pagina of ga direct naar onze vacatures.