Presentaties Digital Day 7 december 2017 [DOWNLOADS]

Digital Days event presentatie afbeelding

Hoe speel je in op jouw veeleisende doelgroep en realiseer je een optimale klantbeleving? Tijdens de tweede Digital Day op 7 december stond de Customer Experience centraal en deelden sprekers van diverse organisaties hun ervaringen en tips. De presentaties kun je nu downloaden. 

Gepersonaliseerde marketing

Reynder Bruyns, Head of Digital Strategy bij iProspect, deelde zijn passie voor digitale gepersonaliseerde marketing en stelde de bezoekers de vraag “Hoe goed kennen wij elkaar”? In zijn verhaal gaat hij in op o.a. de uitdaging van convergentie, hoe je grip krijgt op data en op welke wijze je technologie en klanttevredenheid moet koppelen.

Download de presentatie van Reynder Bruyns

De transformerende reis van Philips Hue

Rob Polman - Product Owner van de Hue app - gaf een inspirerende presentatie over de reis van Philips Lighting met Philips Hue en hoe zij voor consumenten alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring.

Download de presentatie van Rob Polman

Customer Journey Game

Natalie Aubel, Digital Business Analyst bij Sogeti nam de bezoekers mee in een interactieve Customer Journey game om kansen en inzichten te achterhalen. Benieuwd naar deze game? Neem dan direct contact op met Natalie

Contact opnemen met Natalie Aubel

Sport en technologie

Roald van de Vliet, Innovatiemanager bij InnoSportLab vertelde over hoe topzwemmers en coaches digital hebben geaccepteerd en geadopteerd. Een mooi verhaal over de combinatie van technologie en topsport. 

Download de presentatie van Roald van de Vliet

Klantdata

Ter afsluiting liet partner Informatica met een concrete case zien hoe schone, geïntegreerde en gemasterde klantdata bijdraagt aan het leveren van een gepersonaliseerde customer experience. Wil je hier meer over weten? Neem dan via onderstaande gegevens contact op met Jacques Moison. 

Meer weten over Digital Days? 

Heb je vragen naar aanleiding van de presentaties? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Of kom voor meer inspirerende verhalen naar de Digital Day op 18 januari 2018.