Presentaties van Java Guru Night: DevOps met OpenShift [Downloads]

Presentaties Java Guru event

Met  DevOps en de 'container based' aanpak van OpenShift is het makkelijker en sneller om applicaties te ontwikkelen en te deployen. Tijdens de Sogeti Java Guru Night van 17 mei jl. vertelden Jorge Morales (Field Product Manager and Developer Advocate bij Red Hat) en Richard Jacobs (Agile Coach bij Sogeti) uitgebreid over de mogelijkheden van DevOps en OpenShift en wat dit voor developers betekent. 
 

Beschrijving van de sessies
 

Richard Jacobs deelde zijn kennis over het het Agile Manifesto, bekeken met een DevOps mindset. Is het echt alleen een gedachtegoed of speelt techniek toch ook een rol? En hoe is de verhouding met bijvoorbeeld Continuous Delivery en testautomatisering of met raamwerken zoals Scrum?  U kunt de presentatie nu downloaden:
Agile, DevOps…het is gewoon een mindset! 


Jorge Morales heeft aan de hand van een demo, laten ervaren welke voordelen een container based platform als OpenShift biedt bij het bouwen, testen, deployen en managen van applicaties. Bent u benieuwd naar hoe de tijd van idee tot implementatie sterk wordt verminderd? U kunt de presentatie nu downloaden:

Accelerate your application to production


Meer weten over de kracht van DevOps en OpenShift?

Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.