Programma BI Symposium 2015 bekend

Update programma BI Symposium

Nieuwe technologieën zorgen voor een extreme versnelling en verandering van organisaties en hun klanten. Met Internet of Things en Big Data neemt de hoeveelheid informatie alleen maar progressief toe.

Om bij te blijven in dit data-gedreven tijdperk moeten organisaties daarom een gegevensobsessieve aanpak ontwikkelen. Op 23 november opent Tim Jennings van onderzoeksbureau Ovum met deze visie het BI&IM Symposium 2015 in het Spant in Bussum. U kunt zich hier aanmelden.

Update programma BI SymposiumTijdens deze 15e editie met als thema ‘The Age of Data Obsession – Van big data naar real value’ laten sprekers zien wat die gegevensobsessieve aanpak inhoudt en oplevert. Een aanpak waarbij de volgende punten centraal staan:

  • Modernisering van de informatieproductie;
  • een versnelling van de bedrijfsprocessen;
  • en het toepassen van gegevens op alle aspecten van besluitvorming. 

 


Leer van de aanpak van andere organisaties

Maar hoe haal je als organisatie nu écht voordeel uit informatie? Diverse sprekers geven u tijdens een dagvullend programma de unieke gelegenheid om te leren hoe toporganisaties dát doen. Erik van Ommeren, VINT director Innovatie en manager Sogeti Labs,  leidt u deze dag door het programma waarbij de keynotes worden ingevuld door Ovum, SNS, onze technologiepartners Microsoft, HP en IBM en inspirator Rik Vera. Tijdens diverse break outs gaan partners en Sogeti dieper op het onderwerp in. Daarnaast kunt u uw mening toetsen aan de standpunten van sectorexperts en opinieleiders.

Programma BI&IM Symposium 2015

Bekijk het actuele programma en een beschrijving van de sessies hier. De komende tijd wordt het programma verder ge-update. 


Data-gedreven event

Op innovatieve wijze zijn alle bezoekers verbonden met het programma en maken we het begrip 'data-driven event' meer dan waar. Een gevarieerde informatiemarkt met diverse demo’s geeft een uitgebreid inzicht in de toepassing van de nieuwste (big) data oplossingen en -technieken.

Meer informatie en aanmelden

Laat u inspireren en ontvang concrete handvatten voor het creëren van echte waarde voor uw organisatie. Ontmoet tijdens het event meer dan 400 vakgenoten en vergroot uw netwerk.  Wilt u meer informatie over concrete BI-oplossingen, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. 

Dit event wordt georganiseerd i.s.m. Ovum en AutomatiseringGids. Het BI&IM Symposium 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door: