Sessie: wat is jouw Big Data potentieel?

Laten we een beetje dromen en aan de slag gaan. Transformatie en innovatie zijn essentieel in deze woelige tijden. Er is zoveel data beschikbaar dat het logisch moet zijn dat er ook inzichten zijn die waardevol zijn voor jou. Die het mogelijk maken om te optimaliseren, te veranderen of je business te innoveren.
Toch?

Maar wat nu?

Het gat tussen droom en de transformatie starten kan erg groot zijn. Big Data is niet de enige prioriteit op de agenda van de organisatie en verandering is altijd lastig. Hoe zorg je ervoor dat Big Data de aandacht krijgt die het verdient? We gaan praten over de droom en hoe we deze realiseren. En hoe we Big Data in de context kunnen plaatsen van de Digitale Transformatie, zodat we het met maximale effect kunnen inzetten.

Woon de sessie bij

Woon de presentatie bij van Erik van Ommeren, directeur Innovatie bij VINT (Verkennings Instituut Nieuwe Technologie) tijdens het BI & IM Symposium op dinsdag 26 november. Een deel van deze sessie komt uit het VINT rapport ‘Big Data 4:  Your Big Data Potential – the Art of the Possible’.