Sogeti behaalt Red Hat Premier Business Partner status

Premium Partnership-Sogeti-Red Hat

Op basis van de Nederlandse activiteiten in zowel cloud als datacenter infrastructure services, waaronder middleware, heeft Sogeti de Premier Business Partner status van Red Hat verworven.

Open source

Daarnaast heeft de IT-dienstverlener laten zien dat ze beschikt over de gewenste commerciële en technische kennis en vaardigheden. Sogeti ontwikkelt en beheert software waarbij gebruik wordt gemaakt van op open source gebaseerde Red Hat-technologie in zowel Sogeti’s private cloud-omgeving als op locatie in corporate organisaties.

Applicatiemodernisering

“Met deze erkenning kunnen we onze klanten beter van dienst zijn,” zegt Robert Jan ten Dijke, Business Line Manager Open Source bij Sogeti. “Ze kunnen profiteren van onze gecombineerde ervaring op het gebied van cloud, DevOps en applicatiemodernisering. Wij bieden onze klanten het Red Hat OpenShift Container Platform, dat snellere applicatieontwikkeling mogelijk maakt. We passen DevOps-methodieken toe die een open source gebaseerde nieuwe generatie infrastructuur mogelijk maakt. Dat kan meer innovatie bieden, en stelt organisaties in staat om producten en diensten sneller op de markt te brengen, waardoor de klanttevredenheid verbeterd kan worden.

Complexe bedrijfskritische projecten

Dick Lans, country manager van Red Hat Benelux: “Wij zijn verheugd dat Sogeti Nederland is benoemd tot Red Hat Premier Business Partner. Sogeti heeft een rijke geschiedenis waarin de IT service provider heeft laten zien dat het in staat is succesvol complexe bedrijfskritische projecten uit te voeren. Deze Premier Business Partner status versterkt de samenwerking tussen Red Hat en Sogeti, en we kijken er naar de voordelen die het onze gezamenlijke klanten kan bieden.”

Meer weten?

Benieuwd naar de samenwerking en de gezamenlijke dienstverlening op het gebied van Open Source? Neem dan contact op met Robert Jan via onderstaande gegevens.