Sogeti in top drie best beoordeelde bedrijven in Nederland

Sogeti best beoordeelde bedrijf 2015

Vacature- en carrièremarktplaats Glassdoor presenteert de Top 10 best beoordeelde bedrijven in Nederland. Door de reviews van mensen op het platform, heeft Glassdoor de beschikking over een grote hoeveelheid data.

Trots op derde plaats

Sogeti best beoordeelde bedrijf 2015Sogeti is trots op de derde plaats waarmee ze is geëindigd in de ranking. Met name omdat het niet beïnvloedbare input is die de kern van waar Sogeti voor staat zichtbaar maakt.

 

 

 

 

35.000 Nederlandse reviews

Gemiddelde beoordeling op 5-puntsschaal (afgerond op één decimaal achter de komma) op basis van ruim 35.000 Nederlandse reviews, d.d. 16 november 2015. Alleen bedrijven met minimaal 25 reviews zijn opgenomen in de lijst.

Bij Sogeti blijf je jezelf ontwikkelen

Sogeti vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen en biedt daarvoor veel mogelijkheden, aangevuld met uitdagende opdrachten. We verwachten wel dat medewerkers zelf het initiatief nemen voor hun eigen employability.

Als Young Professional start je met een twee maanden durende opleiding, waarvan drie weken in Ohio, USA. Toppers komen in aanmerking voor één van onze speciale talentenprogramma´s. Zo werkt Sogeti aan vakontwikkeling, managementcontinuïteit, leiderschap en aan binding.

Vind de best beschikbare baan

Glassdoor is de meest transparante vacature- en carrièremarktplaats ter wereld. Glassdoor combineert gratis en anoniem beoordelingen, statistieken en salarisinformatie met vacatures. Op die manier kunnen werkzoekenden de best beschikbare baan vinden en zich voorbereiden op sollicitaties en onderhandelingen. Werkgevers kunnen zich op het platform presenteren aan nieuwe medewerkers.

Weten welke vacatures bij Sogeti beschikbaar zijn? Klik op onderstaande knop.