'Sogetisten' sporten voor het goede doel!

Foto: Sogeti-Fundrunner Elke kilometer telt

Ik vind het een gaaf idee: sporten om je lichaam en geest gezond te houden en na je prestatie doneert je werkgever een bedrag aan een goed doel.

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Fundrunner. Het is een mooi voorbeeld waarbij het mes aan alle kanten snijdt. Met deze app kun je namelijk sporten voor het goede doel.

Elke kilometer telt voor het goede doel

Met de Fundrunner app leg je jouw sportieve prestatie vast. Het gaat om de afstand, niet om de tijd. Als je bijvoorbeeld vijf kilometer hebt hardgelopen (nou ja, hard is bij mij niet echt van toepassing) dan sluit je de app af. Automatisch wordt een social media bericht verstuurd waarin staat dat ik in beweging ben gekomen voor een goed doel én voor mijn eigen gezondheid. Na mijn sportieve prestatie Stelt Sogeti een bedrag van bijvoorbeeld € 2,50 beschikbaar. De medewerker kiest voor welk goede doel hij/zij sport. Uit alle goede doelen die je kunt kiezen steunt Sogeti met deze actie VluchtelingenWerk NL of Stichting Opkikker. 

Te gek dat we deze maatschappelijk verantwoorde activiteiten doen. We nodigen al onze collega's uit om kilometers af te leggen voor een goed doel.

Meer informatie over MVO bij Sogeti?

Meer weten over Fundrunner of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Sogeti? Neem contact op René Speelman via onderstaande gegevens.