Technology Leads podcasts september 2019

Technology Leads podcast september overzicht

De maand september was een productieve maand voor de mannen van Technology Leads. Presentatoren Tom, Rik en Daniël hebben maar liefst vier nieuwe afleveringen van de veelbeluisterde podcast opgenomen. Heb je het gemist? Wij zetten ze nog een keer voor je op een rijtje!

#17 - Smart Homes & Intelligent Buildings

Hoe verdient Facebook eigenlijk geld aan jouw persoonlijke gegevens zonder deze direct te verkopen? In de 17e editie van de podcast Technology Leads praten Tom, Rik en Daniël met Internet of Things consultant Steven van Dalen over Facebook, het verdienmodel achter Facebook Ads, maar ook over Smart Homes en Intelligent Buildings. Verder hebben zij het over board games en de Microsoft HoloLens.

#18 - Ethiek & Smart Assistants

Google luistert je af! Dat is een van de onderwerpen die besproken wordt met gast Ton Eusterbrock. Hij is enterprise architect en praat verder met de presentatoren over de EU die een anti-trust onderzoek naar Amazon start, de beste gear die je mee kan nemen naar de maan en over een computer die vijf professionals heeft verslagen met Texas Hold ‘Em.

#19 - Terugblik VINT Symposium

Het VINT Symposium ligt alweer een tijdje achter ons, maar toch blijft het onderwerp van gesprek. Het jaarlijkse evenement over nieuwe technologie was al twee Technology Leads-afleveringen het hoofdthema van de podcast. Toch is er nog genoeg om over te praten. Denk aan de Nederlander Dave Jong (21) die in een keer steenrijk werd met zijn 2e plaats op het WK Fortnite of een Fransman die op een hoverboard het Engelse kanaal overstak.

#20 - Personal Branding & Podcasts

Om je succesvol te kunnen onderscheiden in de steeds sneller wordende wereld van technologie is personal branding essentieel. In de meest recente aflevering van Technology Leads is Michel van den Brande te gast om te praten over marketing en over personal branding in de IT. Verder worden de meest recente ontwikkelingen op het gebied van social media en AI besproken.

Over Technology Leads

Sinds december 2018 zijn drie specialisten van Sogeti te beluisteren via een serie podcasts genaamd: Technology Leads podcast. In de podcasts gaan High Tech testconsultant Tom van de Ven, Online Engineer Daniël Laskewitz en Test expert Rik Marselis met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen in de wereld van technologie aan de hand van nieuwsitems en persoonlijke ervaringen. Daarnaast nodigen ze telkens een gast uit om haar of zijn specifieke visie op de ontwikkeling van technologie uit te diepen. Beluister de afleveringen van Technology Leads via Anchor, iTunes of Spotify: