Testers Sogeti testen het krakende ijs [VIDEO]

Foto ijshockey speler die hard onderuit gaat

Kom je bij Sogeti werken als testprofessional dan ga je werken met een groep gepassioneerde collega's. Het zijn mensen die alles uit zichzelf en hun vak willen halen voor het beste resultaat van klanten. Ook als de uitdagingen groot zijn. Niet vreemd dat ze elkaar zo nu en dan ook flink op de proef stellen.

Kennis delen we door te verbinden.

Foto ijshockeyDaarom organiseert Sogeti voor hen regelmatig activiteiten naast het werk. Soms zijn het activiteiten met een maatschappelijk karakter, een andere keer gaat het enkel om de fun. Welke activiteit er ook wordt georganiseerd het is altijd bedoeld om te verbinden. Elkaar weten te vinden draagt bij aan het delen van vakkennis en draagt bij aan plezier in het werk en daarbuiten.

Testers Sogeti komen beslagen ten ijs.

De Sogeti-testers in het filmpje hieronder werden op de proef gesteld bij een IJshockey Clinic bij HIJS in Den Haag. Het leverde de nodige buikschuivers en valpartijen op, maar met name veel plezier.

clinic v2 H264 720

Ga jij bij Sogeti aan de slag als testprofessional?

Wil jij samen met onze collega's carrière maken in het testvak en combineer je ook graag passie met plezier? Ga dan snel naar de vacaturepagina en stuur ons je sollicitatie.