Wat is het geheim van succesvolle start-ups en corporates?

Startup rocket graphic VINT Sogeti

Tijdens het VINT Symposium ‘Unorganized’ op 7 juni 2016 spreekt Quintin Schevernels over de opvallende overeenkomsten in de aanpak van start-ups en corporates.

Schevernels schreef het boek 'Suits and Hoodies' en heeft gewerkt met beursgenoteerde bedrijven, private equity en venture capital. Hij was directielid bij het beursgenoteerde Telegraaf Media Groep, COO bij VNU Media en CEO van technologie startup Layar, dat hij in 2014 verkocht aan het Engelse Blippar.

Waarom 99 van de 100 start-ups falen.

Startup rocket graphic VINT SogetiQuintin Schevernels kent alle facetten van het bedrijfsleven van de 21e eeuw en schreef er een boek over hoe 99 van de 100 start-ups falen. En hoe die ene die doorbreekt bestaande bedrijven op de knieën dwingt of een hele sector op zijn kop zet.

Op dinsdag 7 juni 2016 inspireert Quintin Schevernels als één van de keynotes van het VINT Symposium. Kom tijdens Quintins verhaal achter het geheim van de succesvolle start-ups en luister naar aansprekende voorbeelden van corporates die erin slagen zich staande te houden en terug te slaan.  

Gedreven door groot dromen.

Een van de essentials van de cirkel van succes is volgens Quintin het ‘Groot Dromen’. Succesvolle start-ups en corporate bedrijven zijn namelijk niet primair gedreven door omzet en winst. Het gaat om inspirerend dromen, het hebben van extreem veel ambitie en het najagen van zeer grote – soms ogenschijnlijk onmogelijke en onwaarschijnlijke – doelen. Ofwel het hebben van een ‘Big Hairy Audacious Goal’. 

Nieuwsgierig naar het verhaal van Quintin? 

Bent u benieuwd naar het verhaal van Quintin? Meld u aan voor het VINT Symposium op dinsdag 7 juni 2016 in het SPANT!, te Bussum.