Wie is Business Intelligence Engineer Wouter Leemereise?

Wouter Leemereise

Wouter Leemereise doet als nieuwe Sogeti-reporter de komende maanden verslag van zijn werkzaamheden bij KLM Finance en zijn rol binnen Sogeti.   

Waarom Business Intelligence Engineer?

Ik heb bewust gekozen voor Business Intelligence. Ik heb bedrijfskundige informatica gestudeerd, maar ik merk dat ik toch ook die vernieuwingsdrang heb. Ik ben een van de jongste bij KLM waar ik veel kennis opdoe en ik leer om mensen te overtuigen. Dat komt goed van pas, want ik heb goede vernieuwende ideeën voor onze klant. 

"Ik ben van een nieuwe generatie"

Van Menno van Doorn, directie VINT research instituut, kreeg ik de tip me niets aan te trekken van het feit dat ik nog heel jong ben. Door mijn netwerk te gebruiken en door op de juiste plekken mijn ideeën in te brengen, kan ik toch de vernieuwing bij mijn klant in gang zetten. Waardevolle tip!’ Met Menno besprak ik ook dat het een verplichting voor een Sogetist is om vernieuwing te herkennen en aan te kaarten. Dat is onze meerwaarde. Daar voel ik ook veel voor. En het feit dat ik de jongste ben kan ik natuurlijk ook als een voordeel beschouwen. Ik ben van een nieuwe generatie.

Iets extra's bij de klant.

Door samen met andere Sogetisten een sterk verhaal te bouwen, kunnen we daadwerkelijk iets extra’s bij de klant brengen. De wereld van innovatie vind ik een spannende wereld. Bezig zijn met onderzoek en nieuwe dingen, dat spreekt me aan. Ik heb dat in mijn privéleven ook. Ik maak graag verre reizen om mijn grenzen te verleggen en nieuwe dingen te ontdekken.

Wil jij ook je grenzen verleggen?

Zoek jij net als Wouter het avontuur op? En wil jij net als hem werken aan waardevolle innovaties voor onze klanten? Ga naar de vacaturte pagina en ontdek de mogelijkheden.