Wordt u gek van SharePoint op uw tablet of mobiel?

responsive sharepoint design

Hoewel SharePoint standaard geschikt is om te benaderen met een tablet of mobiel, biedt het vaak niet de ultieme gebruikerservaring.

Er valt veel aan gebruikerservaring te winnen als SharePoint geschikt wordt gemaakt voor mobiele apparaten. Daarvoor wordt op basis van SharePoint 2013 een Responsive Design ontwikkelt.

Responsive design en SharePoint

Een Responsive Design maakt het mogelijk om een SharePoint omgeving aan te laten passen, zodat gebruikers altijd een optimale ervaring hebben, onafhankelijk vanuit welke soort apparaat ze SharePoint gebruiken. Dit betekent dat uw SharePoint omgeving intuïtief moet werken op een desktop, laptop, tablet of smartphone. Gezien het feit dat het aantal en de soorten apparaten alleen maar blijft groeien, is het waardevol om een volledig Responsive Design te bouwen op basis van SharePoint 2013.

Demo Responsive Design

Met een Responsive Design voor SharePoint 2013 zorgt u ervoor dat u tegemoetkomt aan de behoeften van uw gebruikers. Want een gebruiker op een laptop gedraagt zich anders dan een gebruiker op een mobiel apparaat. Met een Responsive Design hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Onderstaande demo laat dat zien. De demo gaat ook in op de volgende voordelen:

  • Het Responsive Design is gmaakt volgens de safe branding voorschriften vanuit Microsoft;
  • Het maakt geen gebruik van maatwerk;
  • Het houdt rekening met updates vanuit Microsoft i.c.m. Office365;
  • Het is snel te implementeren;
  • Uw huisstijl kan er eenvoudig in overgenomen worden;
  • Het is geschikt voor SharePoint op uw eigen server en online met Office 365.

Video responsive SharePoint design

 

Sogeti Responsive SharePoint Design

Meer weten over SharePoint en responsive design?

Wilt u meer weten over hoe u responsive design kunt inzetten voor SharePoint? Reageer dan via onderstaand formulier.