Aanmelden voor het BI en IM Symposium 2014 kan nu!

Event BI Symposium 2014

De beschikbare databronnen (Social, Internet of Things), technologische mogelijkheden (Cloud, real-time), toepassingsgebieden en zelfs nieuwe business modellen nemen hand over hand toe. 

BI means Business!

Vrijwel iedere organisatie is inmiddels doordrongen van het strategische belang van data om betere inzichten en resultaten te bereiken. De hamvraag is echter in hoeverre organisaties daadwerkelijk in staat zijn om met hun data de gewenste business doelen te bereiken.

Tijdens het BI & IM Symposium, thema: BI means Business!, proberen we het antwoord te formuleren op deze vraag met (inter-)nationale visionaire sprekers en praktische case studies. Uiteraard is er naast het verwerven van nieuwe inzichten ook de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Meld u nu aan voor het BI & IM Symposium

Sogeti Nederland organiseert in samenwerking met OVUM en AutomatiseringGids de 14 editie van het BI & IM Symposium op 24 en 25 november in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van de Benelux.