Demo Smart Workspace tijdens de SURF Onderwijsdagen

Smart Workspace SURF onderwijsdagen

Om onderwijs op maat te realiseren, moeten onderwijsinstellingen in beweging komen: processen veranderen en gebaande paden verlaten.

Onderwijs in beweging’ is dan ook het thema van de SURF Onderwijsdagen op 7 en 8 november 2017 in Rotterdam. Tijdens dit event komen de ontwikkelingen in onderwijs en ICT aan bod.

Kom naar de Smart Workspace demo

Sogeti laat op de onderwijsdagen zien hoe je met Smart Workspace, onze toekomstvaste digitale werkplekomgeving, op een effectieve, efficiënte en innovatieve manier IT kunt gebruiken om onderwijs op maat aan te bieden.

Digitale leer- en werkplek voor het onderwijs

Aan de hand van o.a. een case van ROC Friesland College laat Sogeti in een demo zien hoe het portaal voor studenten, docenten en medewerkers de verbinding legt tussen IT en onderwijs. Door gebruik te maken van één digitale en gepersonaliseerde werkplekomgeving met daarin de nieuwste technologiën, krijg je inzicht in hoe je nog effectiever en flexibeler kunt samenwerken.

Bezoek stand 19 tijdens de Surf Onderwijsdagen

Krijg een uitgebreide demo van Sogeti bij stand 19 op de Surf Onderwijsdagen. Wil je nu al een demo? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.