Inspireren met Smart Workspace op Office 365 Engage

Office 365 Engage is een jaarlijks netwerkevent voor Office 365 gebruikers vanuit de hele wereld. Van 19-22 juni krijgen deelnemers in meer dan 90 sessies en van ruim 40 sprekers antwoord op al hun O365-vragen en worden zij geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen. Sogeti is erbij in Haarlem, samen met haar partner Powell 365.

Digitaal werken

Gezamenlijk laten we bezoekers ervaren hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de O365 functionaliteiten in het digitale werken. Sogeti is de enige partner van Powell 365 in Nederland op het gebied van O365 werkplekoplossingen, zoals Workspace as a Service.

Powell 365 levert hiervoor unieke software voor intranet-oplossingen. Met gebruik van moderne functionaliteiten als Yammer, Delve, Office Video, Power BI, Dynamics CRM Online, Groups, Planner, Skype Online en toegang vanaf elke locatie, elk device en op elk tijdstip, wordt de interactie tussen werknemers verhoogd.

Demo’s

Tijdens O365 Engage laten we hands-on met demo’s en cases zien hoe we onze gezamenlijke expertise al bij diverse organisaties ingezet hebben. Uiteraard ontmoet je daar ook onze experts die al je vragen kunnen beantwoorden. 

Ontmoet ons op Office 365 Engage

Ontdek hoe Sogeti en Powell 365 hun krachten bundelen in een geïntegreerde digital workspace-oplossing die een boost geeft aan de gebruikerservaring, communicatie, samenwerking en productiviteit in organisaties. Er zijn nog plaatsen, dus meld je aan en we zien elkaar daar! Kun je er niet bij zijn? Neem dan bij vragen of verzoek voor een demo direct contact op via onderstaande gegevens.