Meld u zich gratis aan voor het BI Symposium 2014

Event BI Symposium 2014

Vrijwel iedere organisatie is inmiddels doordrongen van het strategische belang van data om betere inzichten en resultaten te bereiken.

De beschikbare databronnen (Social, Internet of Things), technologische mogelijkheden (Cloud, real-time), toepassingsgebieden en zelfs nieuwe business modellen nemen hand over hand toe.

Behaal business doelen met BI

De hamvraag is in hoeverre organisaties daadwerkelijk in staat zijn om met hun data de gewenste business doelen te bereiken. Tijdens het BI & IM Symposium proberen we het antwoord te formuleren op deze vraag. 

Ovum 

Het thema "BI means Business" is in samenwerking met Ovum opgesteld. Elke presentatie gedurende dit 2 daagse event is in lijn met dit thema

Nieuwe inzichten en netwerken

U kunt interessante, vernieuwende verhalen verwachten van (inter-)nationale visionaire sprekers en praktische case studies. Uiteraard is er naast het verwerven van nieuwe inzichten ook de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen. 

Registratie

Sogeti Nederland organiseert in samenwerking met OVUM en AutomatiseringGids de 14 editie van het BI & IM Symposium op 24 en 25 november in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van de Benelux. Meld u vandaag nog gratis aan op www.bisymposium.nl

Sogeti Nederland organiseert in samenwerking met OVUM en AutomatiseringGids de 14 editie van het BI & IM Symposium op 24 en 25 november in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van de Benelux.

Meld u nu aan voor het BI & IM Symposium

Sogeti Nederland organiseert in samenwerking met OVUM en AutomatiseringGids de 14 editie van het BI & IM Symposium op 24 en 25 november in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van de Benelux. Meld u zich nu gratis aan.

Aanmeld knop BI Symposium