'No More Secrets' Big Data boek gelanceerd

Cover Big Data Rapport VINT Sogeti

Tijdens het tweedaagse BI-symposium lanceert het Verkenningsinstituut voor Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti haar nieuwste boek met de titel ‘No More Secrets with Big Data Analytics’. Dit boek is een bundeling van de vier Big Data onderzoeksrapporten die VINT afgelopen jaar heeft gepubliceerd.

De toekomst van Big Data

“In dit boek schijnen we het licht op de toekomst van Big Data in relatie tot de vijf belangrijkste discussies van dit moment. Acceleratie, transformatie, eigenaarschap van data, privacy en Edward Snowden.” Aldus Menno van Doorn, directeur van VINT en mede-auteur van het boek.

Vierluik

Het boek bevat vier delen. Het eerste deel geeft helderheid over de definitie en scope van Big Data. Het tweede deel helpt organisaties vast te stellen wat hun Big Data potentieel is. In het derde deel wordt de lezer meegenomen in de voorspellende waarde van Big Data. Het vierluik eindigt met de rol van privacy, technologie en wetgeving.

Auteurs

Het boek is geschreven door de VINT trendwatchers Menno van Doorn, Sander Duivestein, Jaap Bloem, Thomas van Manen, Erik van Ommeren en Sandeep Sachdeva, Vice President Global Business Intelligence van Sogeti.

Download gratis

‘No More Secrets with Big Data Analytics’ is gratis beschikbaar in het Engels.