Ontdek tijdens DYA-Dag 2016 de nieuwe architectuurstijl

Meld u nu aan voor de DYA-Dag 2016

Architectuur vormt de schakel tussen meerdere ritmes in een organisatie. Tijdens de DYA-Dag op 11 maart 2016 in Houten staat de nieuwe architectuurstijl die hiervoor nodig is centraal: Multi Dynamic Architecture.

Dynamiek in organisaties 

Met de elkaar snel opvolgende technologische innovaties en hun adoptie door maatschappij en bedrijven, ontstaat in veel organisaties een nieuwe externe focus met een geheel eigen dynamiek. Organisaties richten zich steeds meer op het toepassen van technologische vernieuwing in nieuwe of bestaande services. Tegelijkertijd moet men 'het bestaande' in stand houden.

Nieuwe en moderne architectuurstijl

Zo ontstaan er verschillende ritmes van informatievoorziening. Kleine gebeurtenissen in het ene ritme kunnen grote gevolgen hebben in een ander ritme. De moderne architect maakt de soepele overgang tussen die ritmes mogelijk met een Multi Dynamic Architecture: een architectuurstijl die verschillende modi onderkent; verschillende dynamieken die samen een harmonisch geheel vormen.

De DYA-Dag 2016 biedt u een spannende inkijk in deze nieuwe architectuurstijl, met sprekers van uiteenlopende organisaties.

Programma van de DYA-Dag

We starten op vrijdag 11 maart 2016 om 09:00 uur in Van der Valk Houten. De exacte inhoud van het programma wordt medio januari bekend gemaakt . Tijdens de pauzes en lunch kunt u inspiratie opdoen en met collega-architecten van gedachten wisselen. Kortom, alle ingrediënten voor een boeiende ochtend zijn aanwezig!

Meld je aan en ervaar Multi Dynamic Architecture tijdens DYA-Dag

Reserveer alvast uw plaats en meld u direct aan voor 11 maart 2016. Stuur voor vragen een bericht naar onderstaand contact.