Oracle benoemt Sogeti tot database partner van het jaar

Foto van Oracle partner award Sogeti

Bij de uitreiking van de jaarlijkse Oracle Excellence awards won Sogeti de award voor beste database partner.

Deze partner award werd toegekend op basis van de ontwikkeling van een gezamenlijke sales aanpak voor de transitie naar een cloud-ready data-infrastructuur. Afgelopen week is deze database partner award uitgereikt tijdens het Oracle partner evenement.

Vier fases van ontwikkelde sales aanpak

Oracle partner award Sogeti 2015Sogeti en Oracle hebben een sales aanpak ontwikkeld waarmee de prestaties, beschikbaarheid en veiligheid van de database aanzienlijk wordt verbeterd. Ook het onderhoud van de database wordt zo georganiseerd dat de data-infrastructuur klaar is voor de transitie naar de cloud. De aanpak wordt beschreven in vier fases: Standaardiseren, consolideren, optimaliseren en het verbeteren van de database zelf. Klanten krijgen via een initiele scan inzicht in de huidige situatie en ontvangen een heldere roadmap voor het hele proces. Inmiddels maken vooraanstaande organisaties als Dictu (onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken), Achmea, PostNL, EDSN en Gezondheidsdienst voor Dieren met succes gebruik van deze methode.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de partner award of de Oracle dienstverlening van Sogeti? E-mail dan met Wim Stolk of bel hem via: tel: +31 886 606 600