Programma van de TMap Dag 2015 bekend [DOWNLOAD]

Programma TMap Dag 2015 bekend

Het programma van de zevende editie van de TMap Dag op 29 september 2015 is bekend.

De TMap Dag heeft dit jaar als thema: 'Ik test. Jij test. Wij testen.' Daarmee gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid. Het volledig programma van de TMap Dag vind je in onderstaand overzicht of download deze als PDF. Wil jij net als 999 andere professionals en managers geïnspireerd worden, meld je dan nu aan.

TestTalks over de rol van kwaliteit

Tijdens korte TMap TestTalks geven Trendwatcher Richard van Hooijdonk, Ronnie van ’t Westeinde van ASML en Mark Buenen, schrijver van het World Quality Report 2015-2016 hun visie op het effect van kwaliteit. Richard vanuit de consument, Ronnie vanuit de industrie en Mark vanuit het test- en kwaliteitsvak.

Kies je eigen programma

Na het ochtendprogramma gaan de breakout-sessies van start. Die gaan onder andere over hot topics als Agile, DevOps, Testomgevingen, Test Automatisering, Cloud, Mobile, BI, Internet of Things en Security. Je bepaalt op de dag zelf welke sessies je wilt volgen. Alles weten over Automation of Agile of juist de Test Community-gerelateerde sessies volgen? Dan hebben we de juiste sessies alvast in het progrmma voor je gemarkeerd. 

Hoe organiseer je IT-kwaliteit?

Er is een brede keuze aan lezingen, workshops en demo’s om je test-hart op te halen en daarmee op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Tijdens diverse klant- en partnerverhalen ontdek je meer over best practices en successen van het organiseren van kwaliteit. 

Blokkenschema TMap Dag 2015

Klik op de afbeelding om het programma te downloaden als PDF.

Kom je ook naar de TMap Dag 2015?

Wil jij weten hoe je IT-kwaliteit organiseert, geïnspireerd raken door klantverhalen of op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het test-vakgebied? Kom dan naar de zevende editie van de TMap Dag.

Het event heeft inmiddels plaatsgevonden en alle presentaties zijn als download beschikbaar