Save the Date - BI & IM Symposium

Impressie BI & IM Symposium 2012

25 en 26 november 2013 organiseert Sogeti Nederland in samenwerking met OVUM en Business Information Magazine de 13 editie van het BI & IM Symposium in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van Nederland door de aanwezigheid van vele hard- en softwareleveranciers.

Thema – Data is changing the game.
Data is de krachtbron van de huidige digitale transformatie. Alle sectoren, processen, strategische beslissingen en zelfs hele nieuwe business modellen kunnen hieruit nieuwe inzichten putten. Data is de basale bron geworden om concurrentieel voordeel te behalen. Organisaties die moeite hebben om data te verkrijgen en deze effectief te verwerken en te stroomlijnen, zullen in de markt niet succesvol zijn. Een essentiële succesfactor is het ondernemen van de daadwerkelijke actie op basis van de gegenereerde inzichten.

Save the date.
Pak uw kansen die ook voor uw organisatie uit Big Data te halen zijn. Noteer 25 én 26 november 2013 alvast in uw agenda. Registreer u vandaag nog voor beide dagen.