Software AG platinum-sponsor van BI & IM Symposium 2014

Software AG logo

Sogeti maakt bekend dat Software AG, bekend van ARIS, webMethods en Apama, de nieuwe Platinum-sponsor is voor zijn jaarlijkse Business Intelligence & Information Management-symposium, dat op 24 en 25 november 2014 plaatsvindt in ‘t Spant! in Bussum.

Software AG, specialist in het digitaliseren en optimaliseren van intelligente bedrijfsprocessen, is hiermee één van de belangrijkste sponsors van het grootste BI & IM-symposium in de Benelux. Sogeti organiseert dit symposium in samenwerking met Ovum en AutomatiseringGids.

Strategisch belang data

Vrijwel elke organisatie is inmiddels doordrongen van het strategische belang van data om betere inzichten en resultaten te bereiken. De vraag is echter in hoeverre organisaties daadwerkelijk in staat zijn om de beschikbare data optimaal te benutten en de gewenste business-doelen te bereiken. En of ze beschikken over de juiste infrastructuur om de data tijdig en effectief te kanaliseren. Het thema dat dit jaar centraal staat op het BI & IM Symposium, is ‘BI means Business’. Het snijvlak waar business en technologie elkaar raken. Software AG ondersteunt dit met zijn Intelligent Business Operations-platform (IBO) – in combinatie met oplossingen voor procesmanagement, datamanagement en integratie.

Real-time verwerking en analyses

“De hoeveelheid geproduceerde data groeit exponentieel onder invloed van het toenemend aantal applicaties (al of niet in de cloud), apps en mobiele apparaten”, zegt Hans Kouffeld, Vice President Software AG Benelux. “Als gevolg daarvan ontstaat een steeds grotere behoefte aan real-time verwerking en analyse van grote hoeveelheden gegevens om intelligente actie te ondernemen op het juiste moment. Hier en nu. Organisaties kunnen niet meer dagen wachten op analyses of rapportages. Zij willen op het moment van ontstaan over informatie kunnen beschikken om hun business voor morgen veilig te stellen. Met ons Intelligent Business Operations-platform zetten we bedrijven aan het stuur. We stellen het management in staat goed geïnformeerde beslissingen te nemen en data om te zetten in acties voor een betere klantbeleving, waardemaximalisatie en risicobeheersing. Dit sluit naadloos aan bij het thema van het symposium van dit jaar, wat ons Platinum-sponsorship tot een logische stap maakt.”

Over het symposium

Op initiatief van Sogeti en marktanalist Ovum wordt dit symposium georganiseerd in samenwerking met vele marktleiders op het gebied van Business Intelligence en Informatie Management. Verder wordt het evenement ondersteund door mediapartner AutomatiseringGids. Dit jaar vindt het symposium voor de veertiende achtereenvolgende keer plaats en verwacht de organisatie een recordaantal inschrijvingen van 1000 deelnemers. Meer informatie over dit BI & IM Symposium is beschikbaar op www.bisymposium.nl.

Meld u nu aan voor het BI & IM Symposium

Sogeti Nederland organiseert in samenwerking met OVUM en AutomatiseringGids de 14 editie van het BI & IM Symposium op 24 en 25 november in het Spant! te Bussum. Dit tweedaagse evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste BI event van de Benelux.

Aanmeld knop BI Symposium