Sogeti lanceert Intelligent Kickstart

Tijdens het grootste Business Intelligence (BI) & Information Management (IM) symposium van ons land lanceert Sogeti vandaag Intelligent Kickstart. Met deze BI-oplossing krijgen organisaties binnen een week relevante inzichten uit in- en/of externe databronnen die tot voor kort niet beschikbaar waren.

Deze nieuwe dienstverlening voorziet in de groeiende vraag naar snel inzicht in de laatste stand van zaken uit beschikbare data. De Intelligent Kickstart levert visuele inzichten op die naadloos aansluiten op de specifieke informatiebehoefte van organisaties. Samen met haar nieuwste Big Data boek lanceert Sogeti deze oplossing tijdens het tweedaagse BI & IM symposium in het Spant in Bussum op 25 en 26 november 2013. De IT-dienstverlener verwacht meer dan 900 bezoekers op dit evenement.

Snel inzicht in databronnen

Uit een online Nederlands onderzoek naar Business Intelligence van Sogeti blijkt dat het snel verkrijgen van de juiste inzichten uit in- en externe databronnen één van de grootste uitdagingen van organisaties is. Verder beschikken bedrijven niet altijd over passende BI en Analytics tools om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Sogeti Intelligent Kickstart voorziet in tooling die het beste past bij de organisatie. Daarvoor doet de IT-dienstverlener onder andere een beroep op vooraanstaande technologieën van Microsoft, IBM, Oracle, Informatica, SAP Business Objects en Qlikview.

Snel en toekomst vast

“In tegenstelling tot onze concurrenten leveren wij een oplossing die niet alleen zo snel beschikbaar is, maar ook toekomstvast. Of anders gezegd, Sogeti Intelligent Kickstart past volledig in het huidige en toekomstige BI-landschap van de klant.” Aldus Chris Vlaanderen, Business Line Manager BI & Analytics van Sogeti.

Meer informatie

Voor meer informatie over de lancering kunt u contact opnemen met Jolanda Peek. Wilt u meer weten over de Intelligent Kickstart dienst neemt u dan contact op met Chris Vlaanderen?