Sogeti lanceert Offshore Direct

Vlag India offshore

Snel op- en afschalen door rechtstreeks zakendoen met India

Sogeti start een initiatief waarmee klanten hun IT-werkzaamheden rechtstreeks vanuit India geleverd krijgen. Dat geeft organisaties de mogelijkheid snel op- en af- te schalen in IT-capaciteit tegen lagere kosten. De jarenlange ervaring met India wordt nu op een nieuwe manier aangeboden.

IT diensten rechtstreeks geleverd uit India

Tot voor kort was de offshore dienstverlening altijd onderdeel van de bestaande diensten van Sogeti. In samenspraak met de klant bepaalt de IT-dienstverlener daarbij welke IT-diensten lokaal of in India worden beheerd en/of ontwikkeld. Sogeti voegt daar nu een nieuwe manier van offshore dienstverlening aan toe. Met de oprichting van Offshore Direct krijgt de klant haar diensten rechtstreeks geleverd vanuit India. Met name repeterende werkzaamheden in grote volumes zoals het testen van applicaties, beheer of data-analyses waarbij sprake is van verregaande industrialisatie, zijn uitermate geschikt voor Offshore Direct.

Flexibiliteit IT-capaciteit

“We hebben inmiddels uitgebreide ervaring met offshoring. Daarmee zijn we in staat klanten een gegarandeerd hoog niveau aan IT-kennis te bieden tegen lage kosten. Dit Offshore Direct initiatief is een antwoord op de groeiende vraag naar meer flexibiliteit in het snel op- en afschalen van IT-capaciteit. Met dit initiatief richten we ons in eerste instantie op productie- en logistieke omgevingen en de energiesector. In het komende jaar verwachten we de groei in onze Offshore diensten te verdubbelen,” zegt Piet Wybe Wagter, CEO van Sogeti in Nederland.

Meer informatie over Offshore van Sogeti

Stuur voor meer informatie over Offshore diensten van Sogeti een e-mail naar André Oldemaat of bel hem via: T: +31 886 606 600