Sogeti sluit partnership met Mendix

Sogeti en Mendix logo

Sogeti kondigt een partnership aan met Mendix. Met deze samenwerking is de IT-dienstverlener in staat vanuit de cloud innovatieve multichannel applicaties te ontwikkelen.

Met deze Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing van Mendix wordt de ontwikkeltijd van applicaties aanzienlijk verkort van maanden naar weken of zelfs dagen. Deze gezamenlijke oplossing helpt Sogeti-klanten bij hun digitale transformatie naar meer web- en mobiele applicaties.

Brug tussen IT en Business

Sogeti heeft een Mendix team samengesteld waarin softwareontwikkelaars en business analisten samen de brug slaan tussen IT en Business. Daarmee geeft het bedrijf invulling aan de groeiende vraag naar oplevering van IT-applicaties volgens de agile/scrum methode. Het realiseren van directe waarde voor de business staat daarbij voorop.

Snel maatwerk software

“In de wereld van Social, Mobile, Analytics, Cloud en Things (SMACT) wordt het snel beschikbaar hebben van software op maat meer en meer een belangrijke drijfveer voor groei en onderscheid in de markt. IT-afdelingen staan onder druk om applicaties of aanpassingen op eerder geleverde software snel en tegen lage kosten op te leveren. De samenwerking tussen Sogeti en Mendix helpt grootzakelijke organisaties dit waar te maken,” vertelt Arjan Meijer, Directeur Consulting Services bij Sogeti.

“Uiteraard zijn wij erg blij Sogeti te verwelkomen in ons ecosysteem. Deze samenwerking maakt de oplevering van software makkelijker en goedkoper,” aldus Mark Rogers, Vice President Business Development van Mendix.

Over Mendix

Mendix levert het App platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen.  Applicaties worden in dagen in plaats van weken of maanden ontwikkeld tegen aanzienlijk lagere kosten. Mendix heeft klanten zoals ING, Heineken, ABN-AMRO, TNT Express en Dun & Bradstreet. Het App platform is gratis te proberen via now.mendix.com. In Nederland is Mendix gevestigd in Rotterdam.

Meer informatie of een (aan)vraag?

Wilt u meer weten over de Mendix-oplossingen van Sogeti? Stuur dan een e-mail naar Arjan Meijer of bel hem via: +31 886 606 600