Sogeti vierde keer IT-werkgever van het jaar in Incompany 200

Sogeti beste IT-werkgever van Nederland

Na 2009, 2010 en 2011 wint Sogeti dit jaar voor de vierde keer het Incompany 200-onderzoek naar medewerkertevredenheid.

Incompany 200 is het enige onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van werknemers bij de tweehonderd grootste werkgevers in Nederland.

Rapportcijfer

Van de deelnemende bedrijven waren de werknemers van Sogeti gedurende drie jaar lang het meest tevreden en geven dit jaar het rapportcijfer 7,6. In drie van de vier categorieën is Sogeti de nummer één. Natuurlijk heeft ook Sogeti te maken met uitdagende marktomstandigheden, maar met hoge scores voor baanzekerheid en collegialiteit wordt het bedrijf dit jaar bovengemiddeld gewaardeerd.

Cultuur

Een prestatie van formaat, die aangeeft hoe de waarden in het hart en de cultuur van Sogeti verankerd zijn. Waar bezuinigingen en een versobering de tevredenheid onder druk kunnen zetten, verandert het bedrijf dus niet intrinsiek.

Onderzoek

Ruim 5000 werknemers die werken bij de grootste bedrijven, overheden en instellingen in Nederland participeren aan het onderzoek. Deze werknemers delen op achttien aspecten rapportcijfers uit, verdeeld over de categorieën ‘functie’, ‘arbeidsvoorwaarden’, ‘carrière’ en ‘cultuur’. Van de bedrijven en instellingen met meer dan vijftien waarnemingen publiceert Incompany jaarlijks de uitkomsten in de ranglijst van 'Beste werkgever'.

Werken bij beste IT-werkgever?

Wil jij ook bij de beste IT-werkgever van Nederland werken? Wij gaan voor jou!