Sogeti wint Incompany 200 Award

Sogeti winnaar medewerkertevredenheid 2013

Sogeti is woensdagavond 11 december door het zakenblad Incompany voor het vijfde achtereenvolgende jaar met een Award beloond voor de hoogste medewerkertevredenheid in de sector IT.

In de overall ranking van Interne Reputatie en Beste Werkgever staat Sogeti op de vijfde plaats. Piet Wybe Wagter ontving de prijs uit handen van René Gerhardus, hoofdredacteur van Incompany.

Bekroning

Deze positie op de ranglijst van beste werkgevers is een uitzonderlijke prestatie. Zeker in het licht van een dalende reputatie voor de gehele IT-sector. Dat laatste heeft alles te maken met de voortdurende uitdagende marktomstandigheden van negatieve groei, reorganisaties, uitblijvende salarisverhogingen en doorgroeimogelijkheden in onze IT-branche. Uit het jaarlijkse Incompany 200-onderzoek naar medewerkertevredenheid onder 4.445 werknemers blijkt verder dat Sogeti eveneens het hoogste rapportcijfer krijgt voor collegialiteit. We zijn blij met deze Incompany bekroning.

BNR

Een volledig overzicht van de onderzoeksresultaten, inclusief alle scores, staat in de Incompany 200 editie 2013. Sogeti wordt genoemd in het interview met René Gerhardus op BNR op donderdag 12 december.

Werken bij

Wil je ook werken bij Sogeti? Ga dan naar de vacature pagina voor de beschikbare banen.