Terugblik 'Hoe mobiel is uw organisatie?'

touch finger silhouette

Om belangstellenden bij te praten over de ontwikkelingen in de 'mobiele arena' organiseerden Sogeti en Management Team op 26 juni een seminar met het thema 'Hoe mobiel is uw organisatie?'.

Deelnemers deden inspiratie op en kregen concrete handvatten om zelf een mobiele strategie te ontwikkelen. Wehkamp gaf bijvoorbeeld een kijkje in de online keuken. En de resultaten van het eerste nationale onderzoek naar mobiel werken werden bekend gemaakt.

Naslagwerk

De presentaties van Keala en Wehkamp kunt u downloaden vanaf SlideShare van Sogeti NederlandWilt u meer lezen over de visie van Andreas Sjöström op Mobile? Neem eens een kijkje op Sogeti Labs.

Het rapport van Keala Research van het onderzoek naar ‘Het meest mobiele bedrijf van Nederland’ kunt u aanvragen door een mail te sturen naar mobile@sogeti.nl. Dit rapport geeft u inzicht in kengetallen en trends binnen de Nederlandse Zakelijk markt.

Een volgende stap met Mobile?

Wilt u met 'Mobile' een volgende stap zetten? Of wilt u meer weten over de onderwerpen van het event? Neem dan contact op via onderstaand contactpersoon.