Terugblik 'Hoe mobiel is uw organisatie?'

Om belangstellenden bij te praten over de ontwikkelingen in de 'mobiele arena' organiseerden Sogeti en Management Team op 26 juni een seminar met het thema 'Hoe mobiel is uw organisatie?'.

Deelnemers deden inspiratie op en kregen concrete handvatten om zelf een mobiele strategie te ontwikkelen. Wehkamp gaf bijvoorbeeld een kijkje in de online keuken. En de resultaten van het eerste nationale onderzoek naar mobiel werken werden bekend gemaakt.


Naslagwerk

De presentaties van Keala en Wehkamp kunt u downloaden vanaf SlideShare van Sogeti NederlandWilt u meer lezen over de visie van Andreas Sjöström op Mobile? Neem eens een kijkje op Sogeti Labs.

Het rapport van Keala Research van het onderzoek naar ‘Het meest mobiele bedrijf van Nederland’ kunt u aanvragen door een mail te sturen naar mobile@sogeti.nl. Dit rapport geeft u inzicht in kengetallen en trends binnen de Nederlandse Zakelijk markt.


Hoe mobiel is uw organisatie?

Wilt u snel een beeld krijgen hoe uw organisatie ervoor staat? Sogeti biedt u de Sogeti Enterprise Benchmark App aan. Door een aantal vragen te beantwoorden krijgt u in 15 minuten goed inzicht in uw strategie. Bovendien kunt u uw organisatie vergelijken met organisaties binnen uw eigen branche of organisatiegrootte. Deze gratis iPad App kunt u hier downloaden.
 

Een volgende stap

Wilt u met Mobile een volgende stap zetten? Of wilt u meer weten over de onderwerpen van het event? Neem dan gerust contact op met Rolf Craenen via 06-53587318 of stuur een mail naar mobile@sogeti.nl.