Toekomstvaste IT in de Zorg

Sneller Social

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 maart 2014 vindt de beurs Zorg&ICT plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Op deze vakbeurs vinden zorgprofessionals de laatste ICT toepassingen en -diensten ter optimalisering van de zorg.

Sogeti is erbij dit jaar en verzorgt samen met de Zorggroep Charim op woensdag 26 maart een sessie met als titel: ‘Charim zorgt voor mensen. Sogeti ontzorgt Charim.’ Tijdens deze gezamenlijke presentatie gaan beide partijen o.a. in op herkenbare uitdagingen van IT in de Zorg, de vraag en behoefte van Charim en Sogeti’s visie hierop met een toekomstvaste invulling: een Private Cloud oplossing met een groeimodel.

Verder verzorgt Sogeti diverse demo’s van haar nieuwste oplossing op het gebied van People Centric IT: Workspace as a Service (WaaS). Bezoekers zien hoe de portal - gebaseerd op cloud karakteristieken als pay per use - werkt en hoe medewerkers hun eigen werkplek kunnen samenstellen. Verder kunnen bezoekers via diverse devices Sogeti’s IT-oplossingen zelf ervaren.

Meer weten over de Charim case of onze Cloud en Workspace oplossingen? Neem dan contact met ons op.