Website Duurzaamdoor.nl live

Logo Duurzaamdoor

Educatie over Duurzaamheid in een nieuw jasje! De programma's Leren voor Duurzame Ontwikkeling (LvDO) en Natuur- en Milieueducatie (NME) zijn in het nieuwe programma Duurzaamdoor samengevoegd. De samenvoeging betekende een nieuwe website voor dit kennisprogramma.

Logo DuurzaamdoorEr is intensief samengewerkt met de product owner van RVO.nl waarbij in 5 sprints van een week het optimale rendement uit het beperkte urenbudget is gehaald. Een mooi voorbeeld hoe de klant optimale sturing heeft over de inhoud, zonder dat daarbij belemmeringen op het gebied van budget en planning ontstaan. Er is onder andere veel aandacht besteed aan de vormgeving van de website. De opdrachtgever is positief verrast door de grote hoeveelheid functionaliteit die in korte tijd is gerealiseerd. Denk hierbij aan een responsive design, faceted search & map intergratie.

Op 17 december is de nieuwe website duurzaamdoor.nl live gegaan. De website is gerealiseerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.