Welke onderwerpen wil jij terugzien op TMap Dag 2015?

TMap Dag 2015 Promo image

Op 29 september 2015 organiseert Sogeti de zevende editie van de TMap® Dag. Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid. Dit toonaangevende test- en kwaliteitsevent in Nederland in Spant! in Bussum wil je niet missen

IT-Kwaliteit

Je kunt er niet omheen: IT-kwaliteit houdt zich meer dan ooit bezig. Klanten eisen het, eindgebruikers verwachten het. En jij? Jij organiseert het. Ongeacht de rol en de omgeving waarin je werkt. 

Verbindende rol van testen

We gaan op de TMap dag dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid. In een interactief ochtendprogramma geven sprekers een eigen kijk op testen en kwaliteit. Tijdens de subsessies gaat het over de laatste testontwikkelingen op het gebied van onder andere Agile, DevOps, Automatisering, Cloud, Mobile, BI, Internet of Things en Security. Verder kun je ook het nodige verwachten over TMap® HD met de bijbehorende Building Blocks.

We delen ook ervaringen, successen en best practices. Maar vooral de passie voor testen en kwaliteit, waarbij samenwerking nu en in de toekomst centraal staat.

Programma TMap Dag 2015

Kijk hier voor meer informatie over het programma. In het kader van ‘Ik test. Jij test. Wij testen’ betrekken we je graag actief bij het programma. Welke onderwerpen wil jij terugzien rondom het organiseren van kwaliteit tijdens de TMap Dag 2015? Laat het ons zo snel mogelijk per e-mail weten. Inmiddels heeft het event plaatsgevonden en zijn de presentaties beschikbaar.