Download het IoT magazine over IoT in de praktijk [DOWNLOAD]

Cover IoT-magazine Sogeti

De meeste IoT-verhalen gaan over visie en strategie. In het IoT Magazine vindt u vooral verhalen uit de (Nederlandse) praktijk. Laat u inspireren door praktische voorbeelden en concrete handvatten in het Internet of Things magazine.

Hoe ver is Nederland met IoT?

Cover IoT-magazine SogetiMet 23 mini-cases krijgt u een goede indruk van verschillende IoT-toepassingen. Lees ook wat er bijvoorbeeld valt te leren van een slimme meter voor de olie-industrie bij Krohne.

Of laat u inspireren door verhalen van professionals over hoe zij profiteren van IoT in hun dagelijkse werkomgeving.

Verder geven we u inzicht in de belangrijkste uitkomsten van ons onderzoek naar de stand van IoT bij organisaties met meer dan 100 medewerkers in Nederland.

 

Impact of Things

Wat de vele mogelijkheden ook zijn, één ding is zeker. De impact van ‘Things’ is groot. Deze ontwikkeling gaat zowel ons privé- als zakenleven flink beïnvloeden. Voor organisaties biedt Internet of Things daarmee volop kansen. Toch vinden veel organisaties het lastig waar te beginnen of hoe de kansen te benutten. In het magazine staan hiervoor concrete handvatten zoals de aanpak Connect-Talk-Think-Act en een handige test om te bepalen hoe volwassen uw systeem is voor een volwaardige IoT-toepassing. 

Download het gratis IoT Magazine

Waar uw organisatie ook staat met de digitale transformatie en IoT, laat u inspireren door praktische voorbeelden en tips in het Internet of Things Magazine.