Presentaties Digitaal werkplekgeluk Digital Workspace Event Frankwatching 2018

digital workspace event

Werknemers zijn zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van digitalisering. Maar wat willen ze nu écht in hun werkplek terugzien?

Tijdens het Frankwatching Digital Workspace Event lieten Workspace- experts Ton van Veen, Eugène Dauphin, Cheryl van Heyningen en Chris den Arend bezoekers ervaren wat werkplekgeluk met een digitale werkplek betekent.

Modern workspace

Wat is voor jou nog ‘op het werk’ als de traditionele werkplek geen plek meer is, maar dat wat je doet? Medewerkers van morgen verwachten dat ze vanaf elk willekeurig device toegang hebt tot alle applicaties, data en persoonlijke gegevens die nodig zijn om je werk goed te doen. Sogeti liet tijdens het event zien hoe een Smart Workspace dit mogelijk maakt.

Digitale werkplek

In 1 uur werd een moderne werkplek op maat gecreëerd en zagen de deelnemers o.a. wat AI en chatbots in een digitale werkplekomgeving kunnen betekenen om direct werknemersgeluk te meten én te verbeteren. 

Benieuwd naar de presentatie van Smart Workspace? 

Je kunt nu de presentatie bekijken of neem direct contact met ons op voor een demo specifiek voor jouw organisatie van Sogeti’s Smart Workspace.