Richting geven aan innovatie met 'The Bridge'-methode

Icoon 'The Bridge' methode

Geen hypotheek van de bank, maar crowd funding om een huis te kopen. MOOC’s openen de wereld voor universiteiten. Mantelzorgers en zorgverleners werken samen dankzij handige apps. Digitale vernieuwingen komen samen, innovaties volgen elkaar in ongelooflijk hoog tempo op en worden gretig omarmd door de maatschappij.

Richting geven aan technologische innovaties

Icoon 'The Bridge' methodeHet is de combinatie van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen als social, mobility, big data, internet of things en 3D printing, die de wereld op zijn kop zet. En dat nog wel even zal blijven doen, in hoog tempo. De potentie van deze nieuwe mogelijkheden om data te genereren, delen en interpreteren is enorm. En verandert de verhoudingen in de maatschappij. Wat betekent dit voor mijn organisatie? Dat is een vraag die elke organisatie zich nu stelt. Welke rol wil ik spelen, op welke wijze vul ik die in en samen met wie? Wie wil ik zijn?

Organisaties moeten zichzelf opnieuw uitvinden. De Brug is een instrument dat hierbij helpt. De vier pijlers van de brug geven richting aan de initiatieven die u nodig hebt om uw nieuwe zelf te realiseren. Download hieronder de PDF waarin we "The Bridge" kort nader toelichten.