Profile.

Els Reinders

Manager Corporate Communicatie, PR en media, Arbeidsmarktcommunicatie

Biografie

Sogeti is een internationale IT-dienstverlener. Binnen de afdeling corporate communicatie ben ik eindverantwoordelijk voor strategie voor Corporate communicatie. Daarbij ontwikkel ik samen met Marketing communicatie mediacampagnes op de thema's: Internet of Things, Cloud, Testing en Security. Het inzetten van de juiste media middelen mix speelt daarin een belangrijke rol. Om de juiste afwegingen te kunnen maken, verdiep ik me veel in media en hun bereikcijfers.

Daarnaast is het genereren, inspireren en ophalen van goede content bij de experts een continue proces. Signaleren wat een goed verhaal is en dit inzetten op verschillende eigen kanalen levert veel traffic. Iets dat mij enorm inspireert en uitdaagt. Ik produceer daarbij twee keer per jaar thema's magazines op de speerpunten. Thema's die inmiddels in magazine zijn uitgegeven zijn onder andere Cloud, Internet of Things en Security.
Voor de redactie en productie van een magazine draai ik mijn hand niet meer voor om.

Naast corporate communicatie ligt mijn focus ook op arbeidsmarktcommunicatie. Bij het vinden van ruim 450 nieuwe collega's ondersteun ik de recruiters met creatieve concepten, mediacampagnes en de ontwikkelingen van onze wervingssite. De inkoop van media en het benaderen van vacaturesites speelt daarbij een belangrijke rol. En ik werk samen met professionals aan blogs en video promo's om potentiële kandidaten kennis te laten maken met de passie van Sogeti.

Verder ben ik benaderbaar voor alle PR-vragen. Ben je op zoek naar een inhoudelijke bijdrage van een van onze experts? Aarzel dan niet hierover met mij contact op te nemen. Wij leveren graag een inhoudelijke bijdrage.

Contact