Profile.

Piet Wybe Wagter

CEO Sogeti Nederland

Biografie

Sinds 2003 werk ik voor Sogeti. Ik startte mijn loopbaan als Commercieel Directeur voor de sector Handel & Transport. In 2007 maakte ik de overstap naar Sogeti Belux. Daar was ik onder andere verantwoordelijk voor de divisie Applicatie Services en de commerciële activiteiten in de financiële markt. In mei 2011 keerde ik terug bij Sogeti Nederland als Chief Operational Officer. Als lid van de groepsdirectie was ik verantwoordelijk voor portfoliomanagement, strategische allianties en planning.

Mijn motto is goed zorgen voor je medewerkers en je klanten. We zijn een mensenbedrijf en het is belangrijk dat we blijven investeren in het vakgebied van onze medewerkers. Alleen zo kun je succesvol zijn.

In mijn vrije tijd kun je me regelmatig vinden op de tennisbaan. Daarnaast ben ik een fervent koker en bij voorkeur Italiaans. Italië is ook mijn favoriete vakantieland.

Voor mijn dienstverband bij Sogeti was ik werkzaam bij PinkRoccade in diverse directierollen. Mijn loopbaan is begonnen bij Akzo Systems/Akzo Nobel. Daar was ik actief in verschillende internationale sales- en managementrollen.

Contact