Digital Tester

Wil jij werken voor de marktleider op testgebied?

What if ... KLM

Digital Testen. Alleen bij het woord zelf gaat je hart al sneller kloppen. Testen is immers niet alleen je vak, maar ook je passie. Je staat er bij wijze van spreken mee op en je gaat er mee naar bed. Jouw ambities als testprofessional reiken namelijk ver. 

Bij Sogeti bevind je je in uitstekend gezelschap. Wij zijn al jaren de onbetwiste marktleider én thoughtleader in de wereld van Testen. Als wij TMap® zeggen, weet jij als ervaren test professional genoeg. 

Passie voor ons vak

Onze expertise op het gebied van Digital Assurance en Testen ademt net als jij de passie voor het testproces uit. Dankzij zeer gedreven testspecialisten - jouw collega's - die zichzelf allemaal hebben gespecialiseerd in verschillende testtools. En die niets liever doen dan Testen continu op een hoger niveau tillen. Met als ultieme doel: het automatiseren van de testwereld.

In de frontlinie

Als tester bij Sogeti opereer je in de frontlinie van het testproces. Binnen een projectteam richt jij je op het ontwikkelen en optimaliseren van:

  • Test Management tools,
  • Test Design tools,
  • Functional test tools,
  • Test Data Management tools, 
  • en Service Virtualisatie tools.

En breng je Testen elke dag een stuk dichterbij.

Grenzen testen en verleggen

We zijn continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van test tools, waarbij we nauw samenwerken met toonaangevende test tool partners. Dat biedt ook jou volop kansen om grenzen te testen en te verleggen. We maken je deelgenoot van onze best practices. En je krijgt de mogelijkheid om je te certificeren. Sogeti biedt je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, coaching en programma’s om jouw kennis én je soft skills te verbeteren.  

Ga jij bij ons aan de slag als tester?

Werken bij de marktleider, altijd vooroplopen op het vakgebied en het uitvoeren van de leukste testopdrachten bij en voor onze klanten?

Ontmoet onze collega's

Contact

E-mail Fedoua