Sales talent

Sales en IT waren nog nooit zo’n enerverende combinatie. Grijp deze kans en start nu een sales carrière bij Sogeti.

Marsha Beaufourt public sales
Commercie

Sales en IT waren nog nooit zo’n enerverende combinatie. De ontwikkelingen rondom Business Intelligence, Cloud, Internet of Things en Security hebben een enorme impact (op onze klanten) en maken het speelveld voor jou als commercieel talent uitdagender dan ooit.

Word jij onze nieuwe Account Sales?

Technische innovaties, complexe projecten, nieuwe business modellen en disruptieve marktspelers; je komt ze bij Sogeti allemaal tegen. Sterker nog, jij bent de verbindende factor in dit geheel. Met maar één doel voor ogen: resultaat.
Dit betekent dat jij als Account Sales de snel veranderende behoeften van onze klanten in de sectoren Public, Finance of Private weet te vertalen in waardevaste IT-oplossingen. En minstens zo belangrijk: deze ook goed weet te verkopen. Met kennis van zaken. Op gevoel. En met passie. Gesterkt door de wetenschap dat je het gezicht bent van een van de beste IT-dienstverleners van Nederland.

Jouw rol als Account Sales

Als Account Sales zorg je voor continuïteit van de omzet en verkoop je alle diensten van Sogeti bij grote klanten in de sectoren Public, Finance of Private. Je hebt globale kennis van IT en in een van de genoemde sectoren voel jij je als een vis in het water.

Je kernactiviteiten als Sales verantwoordelijke

  • Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk met je klant.
  • Je achterhaalt de behoeften van de klant en doet de klant voorstellen gebaseerd op de dienstverlening van Sogeti om in deze behoefte te voorzien. 
  • Je doet commerciële aanbiedingen bij de klant en onderhandelt zo nodig over de condities.
  • Je draagt zorg voor een goede administratie (facturering, contracten, debiteuren), maar laat je daarbij ondersteunen door stafafdelingen.
  • Voorspelbaarheid van je klant. Dit uit zich in een voorspelbare forecast en voorspelbaarheid van RFI’s .
  • Je Informeert naar de uitvoering van diensten door onze professionals bij jouw klant. Hiertoe bezoek je de bij jouw klant ingezette medewerkers.
  • Jij verbreedt je kennis van onze dienstverlening en vergroot zijn commerciële vaardigheden door het volgen van gerichte trainingen en workshops.

Groei realiseren en uitdagingen aangaan

Kansen zien en benutten zit in je genen, dus ook op het gebied van new business krijg je bij ons alle ruimte. Wij vertrouwen volledig op jouw strategisch inzicht, je gevoel voor de markt, jouw netwerk en je commerciële vaardigheden om de door ons gewenste groei te realiseren. De vrijheid die daarbij hoort vinden wij vanzelfsprekend.

Andersom mag jij rekenen op maximale ondersteuning als het gaat om je eigen ontwikkeling. Sogeti biedt je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, coaching en programma’s om jouw IT-kennis, je commerciële kwaliteiten én je soft skills te verbeteren.
Ook deze uitdaging ga jij niet uit de weg.

Aan de slag als Account Sales?

Als jij je dan nog thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, persoonlijke bedrijfscultuur, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, dan zit je bij ons helemaal goed. Kijk dan op de mogelijkheden die we op dit moment hebben voor Sales.

Vacatures

Functie Ervaring
Account Sales CPRD MALS
[body]
Sales
Account Sales voor Sector CPRD / MALS
Professional
Account Sales High Tech
[body]
High Tech Implementatie Sales Innovatief Robotica
Account Sales High Tech
Professional
Account Sales Insurance
[body]
Sales
Als Account Sales Insurance zorg je voor klantontwikkeling en ben je verantwoordelijk voor de verwer
Professional
Corporate IT recruiter vacature
[body]
Sales Recruitment Social Selling
Corporate IT Recruiter!
Professional
Medior Recruiter vacature
[body]
Sales Recruitment Social Selling
Medior Recruiter vacature
Professional
Portfolio Sales Automation vacature
[body]
Sales Automation QA tooling
Portfolio Sales Automation Vacature
Professional

Ontmoet onze collega's

Updates

Sales talent

Marsha Beaufort
Getagd in: Blog, Young Professionals, Sales, Opleidingsmogelijkheden,

Van Young Professional naar Sales hoe doe je dat bij Sogeti?

Contact

E-mail Chiel