VINT Symposium 2019

Zien we jou op het VINT Symposium 2019?

VINT Symposium 2019 - Synthetic

Het VINT Symposium 2019 belooft een interessant spektakel te worden.

Ook in dit jubileumjaar, we bestaan 25 jaar, worden er weer verrassende nieuwe ideeën gepresenteerd op het Symposium. Met keynotes die zullen verbazen en inspireren of een ongemakkelijk gevoel geven, bespreken we de nieuwe technologische mogelijkheden en hun impact. 

Het thema van dit jaar is: SYNTHETIC

Het perspectief dat we schetsen heeft verstrekkende gevolgen voor bedrijven. Technologisch, cultuurfilosofisch en organisatorisch schetsen we de contouren voor deze synthetische toekomst.

Sprekers VINT Symposium 2019


Raimo van der Klein - Synthetische Transformatie
Augmented Reality pionier van het eerste uur (bekend van Layar) houdt een pleidooi voor Synthetische Transformatie. Daarmee legt hij een bom onder de algemeen geldende opvatting dat digitale transformatie organisaties uit de brand gaat helpen. Zijn alternatief voor van analoog naar digitaal veranderen heet Digital Universe Design. De synthetische wereld en zijn geschetste weg daarnaartoe kent geen consument, burger of werkgever. Alleen de mens die een rol speelt in een krankzinnige kluts van virtualiteiten en realiteiten.
 

Siri Beerends - De authenticiteit van nep
Hoe moeten we omgaan met die synthetische toekomst? "Dwalen we daarmee niet teveel af van de werkelijkheid?" Een perfecte vraag voor cultuursocioloog Siri Beerends. Haar onderzoeksterrein bevindt zich op het snijvlak van AI en authenticiteit. Siri's keynote ‘De authenticiteit van nep’ bevat een belangrijke les voor organisaties die ‘authenticiteit’ hoog op de agenda hebben staan. Gekunstelde echtheid rukt namelijk op en de nieuwe generatie voelt zich in deze nieuwe realiteit als een vis in het water. Siri beschrijft de veranderingen die op stapel staan en verkent de ethische dilemma's.

Charlotte van ’t Wout - Business bouwen op Instagram
Charlotte is een scherpe Instagram-onderneemster. Zij verhuurt via haar account vergaderlocaties in de mooiste panden aan de Amsterdamse grachten. Ook is ze een productiviteit- en positiviteitsgoeroe. Wekelijks kijken duizenden mensen naar haar inspiratievideo's op Instagram die slechts enkele seconden duren. Waarom cursussen van dagen volgen als kennis ook eenvoudig tussendoor kan worden gesnackt? Tijdens het VINT Symposium vertelt Charlotte hoe ze in korte tijd dankzij Instagram twee bedrijven heeft opgebouwd en hoe ze munt slaat uit haar online invloed.
De overige sprekers worden de komende tijd bekend gemaakt. 

Isabel Meijering - ASMR: een ontspannende online connectie
Isabel is de Nederlandse koningin van Autonomous Sensory Meridian Response oftewel ASMR. Onlangs verzorgde ze voor 5 Uur Live bij RTL 4 meerdere ASMR-sessies, waarbij de kijker zich over moest geven aan haar gefluister, geritsel en getik teneinde een ontspannen gevoel te krijgen. In haar presentatie legt Isabel uit hoe het werkt en hoe het mensen onder andere kan helpen bij slapeloosheid, depressies en angststoornissen. Isabel geeft een kijkje in de wonderlijke ASMR-wereld, vertelt over haar eigen motivatie en het pad dat ze bewandeld heeft.
 

Zien we jou op het VINT Symposium 2019?

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar je kunt nu al je plek reserveren via onderstaande link. 

Programma

Het thema van dit jaar is SYNTHETIC. Hou deze pagina in de gaten; het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

8:30 - 17:00

Data en Locaties

Updates

VINT-wat is de synthetische generatie
Getagd in: Blog, Synthetic Generation, Generatie Z, Vint, VINT Rapport,

Zo bereid jij je voor op de synthetische generatie

Contact

E-mail Menno

Andere Events

Afbeelding evenement Vrouwen in IT

Vrouwen in IT

Sogeti Nederland

Vrouwen zijn van onschatbare waarde, juist in de IT. Ben je nieuwsgierig of de IT-sector iets voor jou is? Kom naar ons event Vrouwen in IT op 20 mei.
Workshop-Oracle-digital-assistent

Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud

Sogeti

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight