Tech Workout Webinar: Met een app haal alles uit jouw business

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Deze sessie over de kracht van apps in tijden van crisis is verplaatst! 

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Elke sessie staat in het teken van een ander thema, dus je bepaalt zelf welke Tech Workout voor jou interessant is.

Woensdag 22 april om 12.15 uur: Met een app haal je alles uit jouw business

De pandemie waar we mee te maken hebben, heeft een enorme impact op ons doen en laten. Experts zeggen dat het nog een paar maanden tot wel een jaar kun duren, voordat de situatie weer terug naar normaal gaat. Veel bedrijven zijn al op zoek naar nieuwe business modellen om draaiende te blijven; restaurants worden afhaal- en bezorgtenten, salons verkopen DIY kits en veel winkels gaan online. De afgelopen tijd is mobiel telefoon gebruik met bijna 75% gestegen. Apps kunnen jouw bedrijf niet alleen helpen om boven water te blijven, ze kunnen je helpen beter uit de crisis te komen. Kom kijken naar onze gratis Tech Workout over hoe je mobiele apps slim inzet om alles uit jouw business te halen.

Praktische info

  • Woensdag 22 april 2020, meld je aan voor de reeks en blijf op de hoogte
  • Start van het webinar: n.t.b.
  • 20 minuten presentatie
  • 10 minuten live Q&A
  • Je ontvangt voor aanvang van het webinar een link in jouw mail

Aanmelden

Meld je aan via het formulier hieronder en ontvang wekelijks een mail met directe links naar de Tech Workout webinars van de komende week. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt en blijft je tech brein fit!

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600
Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Waarom moet je meedoen aan de Tech Workout?

  • Je houdt van technologie
  • Je houdt jouw brein fit
  • Je bepaalt zelf welke sessie je meepakt
  • Het is helemaal vrijblijvend

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti