frontend-lightning-talks-sogeti

Frontend Lightning Talks - Deep Dive Session

Word je enthousiast van Vue, React, Angular, Ionic, Capacitor of iets anders met betrekking tot front-end? Haak dan aan bij onze Meetup. Voor zowel beginnende als ervaren front-end ontwikkelaars. Meld je aan voor de Frontend Lightning Talks van 27 september!

 

De Frontend Lightning talks Deep dive sessie is voor iedereen! Een format waarin we dieper  in één onderwerp gaan duiken. Deze sessie zijn er twee deep dives.

Watch Mobile accessibility | Generative art | Frontend Lightning Talks  Deep dive into the unknown on YouTube.

Frontend Lighting Talks - Frontend Deep dive session programma:

19:00 - 19:10 👋 Welkom & Introductie
19:10 - 19:40 💬 Mobile Accessibility - Emiel Lensink
19:40 - 20:10 💬 Generative Art - Adam el Hassan
20:10 - 20:30🍻 Laatste vraagronde en afsluiting

💬 Mobile Accessibility - Emiel Lensink
Wanneer we denken aan toegankelijkheid, denken we meestal aan mensen met een handicap. In deze sessie zal Emiel ons laten zien dat toegankelijkheid veel meer inhoudt en dat we er allemaal baat bij hebben. We zullen de verschillende soorten toegankelijkheid bespreken, waarom mobiele apparaten speciaal zijn en we hebben een paar technische voorbeelden die laten zien hoe je het kunt gebruiken in je eigen mobiel geoptimaliseerde website of web-app.

💬 Generative Art - Adam el Hassan
Kunst is er op vele manieren en in vele vormen, maar jammergenoeg kan niet iedereen een Da Vinci zijn. Maar wat als we onze nerdy IT kennis kunnen combineren om zelf kunstenaar te worden? Tijdens deze sessie zal Adam je meenemen in de wereld van Generative Art. Hoe combineer je jouw programmeer- en wiskundeskills om iets creatiefs en artistieks te creëren? 
We gaan de volgende onderwerpen behandelen:
- Wat is generative Art?
- Hoe werkt het?
- Hoe creëer je je eigen generative Art?
- En waarom is het zo'n cool concept.

Het wordt een hybride event. Met sprekers en een klein publiek in de studio in Vianen. De rest zal online zijn. Kom erbij, wie weet wat je gaat oppikken ;)

Heb jij een onderwerp waarover je een keer wilt presenteren? Neem dan contact op met Chrétien van Veldhuizen of Ankit Raghuvanshi via meetup of LinkedIn.

Kan ik je helpen?

19:00 - 21:00
Online/hybride Sogeti - Vianen