frontend-lightning-talks-sogeti

Impact of UX on code and code on UX

Word je enthousiast van Vue, React, Angular, Ionic, Capacitor of iets anders met betrekking tot front-end? Haak dan aan bij onze Meetup. Voor zowel beginnende als ervaren front-end ontwikkelaars. Meld je aan voor de Frontend Lightning Talks van 22 november!

Aanmelden

De Frontend Lightning talks is voor iedereen! Deze keer in een talkshowsetting gecombineerd met een presentatie! Het zal meer gaan over cultuur, methoden, teams en ervaringen dan over echte coderingsvoorbeelden. Voel je vrij om mee te doen, te leren, en vooral ook plezier te hebben!

18:50-19:00: Walk in!
19:00 - 19:10 👋 Welkom & Introductie
19:10 - 19:30 💬 "De kloof" - Egor Kloos
19:30 - 20:00 💬 Een talkshow/debat over UX/UI en Code
20:00🍻 Resterende vragen en afsluiting

💬 "De kloof" - Egor Kloos
Het maken van fantastische websites en applicaties is echt  supergaaf om te doen. En wanneer beide producten goed samenwerken is het echt een kroon op je werk. Vooral als je weet dat je het niet alleen hebt gedaan. Teamwerk is op zijn best wanneer de leden elkaar aanvullen en naar een gezamenlijk resultaat toewerken. Het is geen geheim dat Webdesigners en Webdevelopers het niet altijd met elkaar eens zijn en verschillende ambities hebben die het product anders beïnvloeden. Iets wat Design Engineers de kloof noemen.

Een goede Designer of een goede Developer zijn is uitstekend, maar dicht de kloof niet echt. Designers die leren coderen of Developers die ontwerpvaardigheden toevoegen aan hun cv helpen evenmin. Dus wat is die kloof?

Haak je de 22e aan om naar Egor te luisteren en mee te praten?

Aanmelden
 

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:30
Online Meetup