frontend-lightning-talks-sogeti

Frontend Lightning Talks - Innovation in the frontend

Word je enthousiast van Vue, React, Angular, Ionic, Capacitor of iets anders met betrekking tot front-end? Join dan de Frontend lighting talsk! Voor zowel beginnende als ervaren front-end ontwikkelaars. Meld je nu aan via deze link!

 

De Frontend Lightning talks is voor iedereen! Deze keer een talkshow soort vibe met een presentatie voorop! Het zal meer gaan over cultuur, methodes, teams en ervaringen dan over echte coding voorbeelden.

Terug kijken

Deze Frontend Lightning Talk is al geweest maar gelukkig kan je hem hier terug kijken! 

Watch Frontend Lighting Talks | Remix | VR |  Innovative Tech on YouTube.

Programma:

18:50-19:00 🪑 Walkin!
19:00 - 19:10 👋 Welkomst & Introductie
19.10: 19.30: 💬 Back to the roots with Remix - Pavlik Kiselev
19.30: 19.50: 💬 User interaction with VR - Daniel de luca
19:50🍻 Resterende vragen en afsluiting

De Frontend Lightning talks zijn er voor iedereen! Twee snelle verhalen over innovaties bij Frontend. Ze zijn op verschillende levels van expertise dus de sessie is voor iedereen! Voel je vrij om deel te nemen en leer, lach en heb plezier!

Als je graag wilt deelnemen stuur dan Chrétien van Veldhuizen of Suhas Sanmukh een berichtje via meetup of linkedin.

Onze meetup pagina kan je hier vinden.

💬 Back to the roots with Remix - Pavlik Kiselev
Het moderne web zou anders zijn zonder rijke client-side applicaties die worden ondersteund door krachtige frameworks: React, Angular, Vue, Lit en vele andere. Deze frameworks zijn afhankelijk van JavaScript aan de clientzijde, wat hun kern is. Er zijn echter andere manieren om te renderen. Een daarvan (vrij oud trouwens) is server-side rendering, volledig zonder JavaScript. Laten we eens kijken of dit een goed idee is, hoe Remix ons daarbij kan helpen, en het vergelijken met andere (alleen client-side, eilandarchitectuur).

Enthousiast? Meld je aan!

Meld je aan via de knop bij onze Frontend community en word automatisch op de hoogte gehouden van de toekomstige talks. Hopelijk zien we je daar, of online!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Chretien van Veldhuizen Senior FrontEnd Developer
Phone number: +31 886 606 600

19:00 - 20:00
Meetup Studio Sogeti