Sogeti Blue header

Arbeidsvoorwaarden

Een fijne werkomgeving

Van arbeidsvoorwaarden tot waar je komt te werken. De informatie op deze pagina geeft jou een beeld van wat je kunt verwachten. Benieuwd naar onze vacatures?

Naar vacatures

 

Bij Sogeti staan medewerkers hoog in het vaandel

Een aangename werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt, een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers zijn dan ook een belangrijke vertrekpunt.

Download de arbeidsvoorwaarden

 

Sogeti stelt aan alle medewerkers een laptop ter beschikking die past bij de werkzaamheden die je gaat doen. Standaard is dit een Windows laptop, maar ook een MacBook behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast krijg je een simkaart met onbeperkt bellen binnen de EU en een maandelijkse bundel van 10GB. Ook krijg je een maandelijkse vergoeding voor de aanschaf van een zakelijke telefoon.  

We stellen aan alle collega's een thuiswerkplek ter beschikking. Er is keuze uit twee verschillende zit-sta bureaus en een bureaustoel. De thuiswerkplek artikelen worden uitgeleend zolang je in dienst bent. Ze voldoen aan de huidige Arbo norm, waardoor thuiswerken optimaal en technisch verantwoord wordt gefaciliteerd. Daarnaast kun je een thuiswerkvergoeding krijgen.

Wij vinden het belangrijk om als Sogeti een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Sogeti faciliteert jou in je woon-werkverkeer. Je mag zelf bepalen hoe jij je vervoer wilt regelen. Wil je leasen? Dan kun je voor een hybride of elektrische auto kiezen óf voor een fiets.
Je kunt er ook voor kiezen om privé te rijden.  Als je er voor kiest om privé te rijden dan kun je vanuit je flex kilometers declareren. 
Daarnaast krijgt elke medewerker een NS-business card tot zijn beschikking.

Standaard heb je 26 vakantiedagen per jaar. Heb je meer verlof nodig? Dan kun je 120 uur extra verlof naar rato van je dienstverband kopen.

Wij hebben een collectief pensioencontract bij Zwitserleven en leveren een bijdrage aan je ouderdomspensioen. Deze bijdrage is 64% van de door de overheid vastgestelde pensioenstaffel. Jij bent als medewerker verplicht om deel te nemen en je kan hier ook voor eigen rekening bijsparen.

Naast het beloningsbudget (salaris en leasevergoeding), kennen we bij Sogeti een tantièmeregeling. Deze is gekoppeld aan je inzet en productiviteit. Verder ontvang je maandelijks een persoonlijk budget. Dit budget kun je  naar wens besteden.

Bij Sogeti werken veel specialisten in hun vakgebied – hun kennis delen zij graag met collega’s via meetups, community meetings en natuurlijk 'on the job'. 

Door het grote aanbod aan verschillende opdrachten, die telkens nét iets anders van jou vragen, leer je snel en veel. Gewoon door het in de praktijk te doen.

Er is een breed aanbod aan vakinhoudelijke opleidingen en als het past in je opleidingsplan, dan kun je onbeperkt opleidingen volgen. Een aantal van deze opleidingen zorgen ervoor dat je een mooi certificaat bemachtigd.

The sky is the limit voor onze IT-professionals als het gaat om doorgroeien. Of je nou net start op de arbeidsmarkt of al jaren ervaring hebt, de mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt binnen je vakgebied doorgroeien, maar mocht je een overstap willen maken naar een ander specialisme dan kunnen we dat ook faciliteren. Wil je (op termijn) meer de coachings- of managementkant op? Ook dat kan bij Sogeti. Zo zijn meerdere van onze directieleden gestart als Young Professional bij Sogeti.

Bij Sogeti vinden we het belangrijk dat jij kan blijven groeien. Daarom kennen we een ruim aanbod aan opleidingen via onze Sogeti Academy; zowel vakinhoudelijk als persoonlijke. Samen met je manager maak je een opleidingsplan en stippel je je carrière uit. De opleidingen die je volgt sluiten daar naadloos op aan. Jij staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling en jij bepaalt zelf hoeveel opleidingen je in een jaar wilt volgen.

Je komt te werken bij de top 250 van de Nederlandse bedrijven, waar we drie verschillende soorten diensten verlenen: detachering, projecten en services. Die klanten zijn allerlei verschillende organisaties en zitten door het hele land. Zo is er alijd wel een mooie opdracht in de buurt van jouw woonplaats. Je werkt constant aan uitdagende projecten en daarmee kom jij in korte tijd bij veel bedrijven

Een overzicht van enkele van onze klanten is hieronder weergegeven. 

Klanten Sogeti

Kan ik je helpen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316