Arbeidsvoorwaarden

Sogeti Blue header

Een aangename werkomgeving

Download hieronder de arbeidsvoorwaarden van Sogeti. Ook benieuwd naar onze vacatures? Klik dan op onderstaande knop.

Naar vacatures

 

Bij Sogeti staan medewerkers hoog in het vaandel

Een aangename werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt, een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers zijn dan ook een belangrijke vertrekpunt.

Bekijk de arbeidsvoorwaarden

 

Sogeti stelt aan alle medewerkers een Windows laptop ter beschikking. Indien je liever op een MacBook werkt, dan is dit uiteraard geen bezwaar (BYOD), echter wordt dit niet gefinancierd door Sogeti. Daarnaast krijg je een maandelijkse vergoeding voor de aanschaf van een zakelijke telefoon en een simkaart. Hiermee kun je zelf jouw bereikbaarheid regelen.

 

Sogeti faciliteert jou daarom in je woon-werkverkeer. Je mag als professional zelf bepalen hoe jij je vervoer wilt regelen. 
Wil je leasen, dan hebben wij voor Young Professional standaardauto geselecteerd. Als ervaren professional geldt vooral de CO2-uitstoot als beperking.

Je kunt er ook voor kiezen om privé te rijden.  Als je er voor kiest om privé te rijden dan kun je vanuit je flex brandstof declareren. 
Daarnaast krijgt elke medewerker een NS-business card tot zijn beschikking.

Standaard heb je 26 vakantiedagen per jaar. Heb je meer op verlof nodig? Dan kun je 112 uur extra verlof naar rato van je dienstverband kopen.

Wij hebben een collectief pensioencontract bij Zwitserleven en leveren een bijdrage aan je ouderdomspensioen. Deze bijdrage is 64% van de door de overheid vastgestelde pensioenstaffel. Jij bent als medewerker verplicht om deel te nemen en je kan hier ook voor eigen rekening bijsparen.

Naast het beloningsbudget (salaris en leasevergoeding), kennen we bij Sogeti een prestatiebeloning. Deze is gekoppeld aan je inzet en productiviteit. Verder ontvang je maandelijks een persoonlijk budget van 35 euro. Dit budget kun je  naar wens besteden.

We stellen ook een thuiswerkplek ter beschikking. Er is keuze uit twee verschillende zit-sta bureaus en een bureaustoel. De thuiswerkplek artikelen worden uitgeleend zolang je in dienst bent. Ze voldoen aan de huidige Arbo norm, waardoor thuiswerken optimaal en technisch verantwoord wordt gefaciliteerd. 

Vind je hier niet het antwoord op jouw vraag laat het ons dan weten via het contactformulier op onze contactpagina. 

 

 

Kan ik je helpen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316