OEE, dit voelt goed!

OEE factor Kemal

De OEE-factor van Kemal is hoog

Wil jij net als Kemal veel energie krijgen van je werk?  Bekijk onze vacatures! 

Naar vacatures

“Energiedrankjes heb ik niet nodig, want ik bruis van de energie." Zegt Kemal Keskin, Senior Agile Test Engineer bij Sogeti. Vol trots vertelt hij dat hij een Sogetist is en dat hij gelukkig is in en op zijn werk. Maar hoe komt het dat hij dit gevoel ervaart? En hoe weet hij dat hij op de juiste plek zit?

Mijn OEE-factor

Het ligt aan mijn “OEE-factor”. Een factor die ik heb bedacht om niet alleen mijn werkgeluk te meten, maar ook om te bepalen of ik nog steeds bezig ben met de juiste dingen. De OEE-factor bestaat uit drie onderdelen: Omgeving, Element en Energie.

Omgeving

De omgeving is het eerste en breedste onderdeel van de OEE-factor en kun je meten aan de hand van de vraag: werk ik in de juiste omgeving? De juiste werkomgeving biedt je in ieder geval de solide basis die je nodig hebt, want als een zaadje niet in vruchtbare aarde valt, hoe goed het ook is, zal het geen vrucht dragen.

Element

Werk doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je je kwaliteiten en sterke punten kunt benutten - wie wil dat nou niet? Ik zie dit als tweede onderdeel van de OEE-factor: in je element zijn. Wanneer je in je element bent, groeit je zelfvertrouwen. Daardoor durf je meer te doen, doe je ook meer en behaal je meer resultaten. Als je dus in de juiste omgeving werkt en in je element bent, ben je in staat het maximale uit jezelf te halen.

Energie

Energie vormt daarmee het laatste onderdeel van de OEE-factor. Een belangrijke vraag om jezelf te stellen is: krijg ik (nog steeds) energie? De juiste werkomgeving, waarbij je in je element zit geeft je de nodige boost om je interne vuurtje brandend te houden! Als Sogetist is mijn OEE-factor hoog.

Heb jij de OEE-factor?

Wij helpen je graag bij het vinden van de OEE-factor. Bekijk onze vacatures en ontdek de mogelijkheden!

Naar vacatures
 

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316