Stages

Student Ivan

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt?

Wij geven je graag de kans om daar achter te komen. Stage lopen en/of afstuderen kun je bij Sogeti. Maak ook kennis met de Sogeti Studentenunit. Lees er hieronder alles over en bekijk de mogelijkheden op onze vacatures pagina.

Bekijk onze stages en afstudeer kansen

Stages, afstuderen of een traineeship?

Als student ligt de wereld aan je voeten. Genoeg keuzes om te maken! In wat voor omgeving sla jij bijvoorbeeld het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Dat kan via een stage, een afstudeeropdracht of een traineeship. Maar we bieden je ook de Studentenunit: een uniek kijkje in de keuken bij Sogeti, waarbij je al tijdens je studie via workshops en technische meetings getraind wordt door The Technology Leaders.

Samen meer uit je studie halen?

De studentenunit van Sogeti is dé plek om jouw ambitie de ruimte te geven. Je maakt kennis met onze experts en ontmoet veel studiegenoten. Zit je daarnaast in je 3e of 4e studiejaar dan krijg je voorrang bij de stagemogelijkheden die er zijn. 
 

Als lid van de studentenunit heb je nog meer voordelen, zoals:

  • kosteloos volgen van Sogeti-cursussen en masterclasses;
  • toegang tot het kennisnetwerk van Sogeti;
  • investeer je in jezelf door meetings en bijeenkomsten bij te wonen;
  • kun je hulp krijgen bij studieonderwerpen;
  • mag je deelnemen aan alle informele activiteiten die wij organiseren;
  • heb je eerste keus uit onze stage- en afstudeerplekken.

Opleidingen en trainingen

Bij Sogeti heb je als student toegang tot de opleidingen en trainingen van de Sogeti academie. De focus ligt uiteraard op het IT-vak, maar we besteden ook veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Een greep uit ons aanbod? Denk aan Angular JS, AWS, Azure, Agile, TMap®, Timemanagement of Effectief Communiceren . Met de studentenunit-coördinator van Sogeti stel je een persoonlijk opleidingsplan samen. Zo halen we samen nóg meer uit je studie.

Man of vrouw van de wereld?

Je mag dus gebruik maken van alle voordelen die Sogeti studenten biedt tot aan het moment dat jouw studie is afgerond. En wie weet... heb je tegen die tijd al een mooi aanbod gekregen van Sogeti en maak je kans om uit te groeien tot Technology Leader. Spreekt dit je aan, bekijk dan de vacatures en mogelijkheden en solliciteer vandaag nog. Staat jouw IT-uitdaging er niet bij stuur ons dan een bericht via de contact-pagina.

Bekijk onze stages en afstudeer kansen

Kan ik je helpen?

Anouk van der Lijn Recruiter
Phone number: +31 886 606 600

Top Stages

Afstudeerstage High Tech

Afstudeeropdracht High Tech Jouw RolJe krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in één van de meest uitdagende software ontwikkelomgevingen…

Ervaring: Student

Meeloopstage Recruitment

Ben jij leergierig, commercieel en resultaatgericht? Wil jij een van de CORE processen van Sogeti ondersteunen? Wil jij ook deel uitmaken van een…

Ervaring: Student

Afstuderen bij Microsoft

Afstuderen bij Microsoft! De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst! Wij gaan hier juist een leuke afstudeerperiode van maken! Je komt terecht in…

Ervaring: Student