Trainees en Starters

Nienke DevTest Engineer

Waar kies je voor als je de lat hoog legt?

Bij Sogeti begin je in het land van de onbegrensde mogelijkheden! Vind er hieronder alles over, solliciteer bij Sogeti en verleg je grenzen.

Naar vacatures

Grenzen verleggen

Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan met als hoogtepunt een unieke business course: twee weken training aan de Ohio University. Hoe cool is dat?

 

Leer jezelf goed kennen

Die twee weken business course vormen het hoogtepunt van een basisopleiding van twee maanden, waarin wij je goed voorbereiden op de praktijk. Zo leer je niet alleen Sogeti goed kennen maar ook jezelf. Want als wij één ding belangrijk vinden dan is het wel dat jouw individuele kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Kies je voor Sogeti, dan kies je voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor een omgeving waar technologie centraal staat en de lat hoog wordt gelegd. Want zoals Sogetisten het zeggen: "We make technology work".

Meet & Greet

Wil jij in aanmerking komen voor een van onze traineeships? Stuur dan jouw cv en motivatie op, of solliciteer direct op een van onze traineeshipvacatures. Wij gaan meteen bekijken of je in aanmerking komt. Mocht dat het geval zijn dan nodigen we je graag uit voor onze online Meet & Greet! Deze vindt iedere woensdag plaats van 13:00 - 15:00 uur. Op deze middag zullen wij jou meer informatie geven over Sogeti, het traineeship, de projecten en klanten. Daarnaast zal jij een inhoudelijk gesprek hebben met een van onze Talent managers en recruiters. We kijken dan vooral naar wie jij bent, waar jouw ambities liggen en wat jij ongelooflijk leuk vindt om te doen. Heb jij nog niet zo scherp waar jij nou echt happy van wordt? Dan gaan we samen de zoektocht aan om te ontdekken waar jouw ambities liggen, waar jij blij van wordt en waar jij een echte expert in wilt worden. Is het uiteindelijk een match? Dan ontvang je een aanbieding van ons. Wacht dus niet langer en stuur je cv en motivatie vandaag nog op!

Aanmelden Meet & Greet

Virtuele rondleiding

Wil jij vrijblijvend eens komen kennismaken met ons? Regelmatig houden wij een Virtual IT Traineeship Tour door ons pand in Vianen. Je kunt dan even virtueel binnen komen kijken en ervaren hoe het is om bij ons te werken. Iets voor jou? Kijk op de eventspagina voor de aankomende tour.

Naar events

Young en eager?

Bekijk dan onze vacatures voor Traineeships en solliciteer vandaag nog. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Simone de Boer Teamlead Recruitment
Phone number: +31611602859

Top Traineeships en Starters banen

Traineeship Java

Traineeship Java Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de…

Ervaring: Young Professional

Traineeship Testen

Traineeship Testen Als starter binnen de IT ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven…

Ervaring: Young Professional

Traineeship High Tech

Jouw keuze voor een technische opleiding was gemakkelijk, want je bent geïnteresseerd in hoe dingen in elkaar zitten. Als kind haalde je al apparaten…

Ervaring: Young Professional

Traineeship Data Engineering

Traineeship Data Engineering Als starter in de IT ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti…

Ervaring: Young Professional