Kishan Agile Test engineer

Trainees en Starters

Waar kies je voor als je de lat hoog legt?

Bij Sogeti begin je in het land van de onbegrensde mogelijkheden! Vind er hieronder alles over, solliciteer bij Sogeti en verleg je grenzen.

Naar vacatures

Grenzen verleggen

Met een kersvers diploma in je broekzak ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving start jij het liefst? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan met als hoogtepunt een unieke business course: twee weken training aan de Ohio University. Hoe cool is dat?

Watch Sogeti Ohio business course on YouTube.
Watch Traineeship bij Sogeti van Young Professional naar Microsoft Developer on YouTube.
 

Leer jezelf goed kennen

Die twee weken business course vormen het hoogtepunt van een basisopleiding van twee maanden, waarin wij je goed voorbereiden op de praktijk. Zo leer je niet alleen Sogeti goed kennen maar ook jezelf. Want als wij één ding belangrijk vinden dan is het wel dat jouw individuele kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Kies je voor Sogeti, dan kies je voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor een omgeving waar technologie centraal staat en de lat hoog wordt gelegd. Want zoals Sogetisten het zeggen: "We make technology work".

Meet & Greet - een baan in één dag

Wil jij in aanmerking komen voor een van onze traineeships? Stuur dan jouw cv en motivatie op, of solliciteer direct op een van onze traineeshipvacatures. Wij gaan meteen bekijken of je in aanmerking komt. Mocht dat het geval zijn dan nodigen we je graag uit voor onze Meet & Greet! Deze vindt iedere woensdag plaats op ons kantoor in Vianen van 10:00 - 15:00 uur. Op deze dag zullen wij jou meer informatie geven over Sogeti, het traineeship, de projecten en klanten. Daarnaast zal jij een inhoudelijk gesprek hebben met een van onze Talent managers en recruiters. We kijken dan vooral naar wie jij bent, waar jouw ambities liggen en wat jij ongelooflijk leuk vindt om te doen. Heb jij nog niet zo scherp waar jij nou echt happy van wordt? Dan gaan we samen de zoektocht aan om te ontdekken waar jouw ambities liggen, waar jij blij van wordt en waar jij een echte expert in wilt worden. Is het uiteindelijk een match? Dan ontvang je een aanbieding van ons. Wacht dus niet langer en stuur je cv en motivatie vandaag nog op!

Aanmelden Meet & Greet

Zo krijg je een baan in één dag:

candidate journey traineeship

 

Kennismaking

Wil jij vrijblijvend eens komen kennismaken met ons? Regelmatig organiseren wij events. Van meetups tot fun events als de Gamenights. Je kunt dan een kijkje in de keuken komen nemen en ervaren hoe het is om bij ons te werken. Iets voor jou? Kijk op de eventspagina voor de aankomende events. Uiteraard zijn wij ook altijd te vinden op carrièrebeurzen als de HBO-ICT en Nationele Carrièrebeurs. Kom gezellig langs op onze stand en beleef de energie van Sogeti.

Naar events

Young en eager?

Bekijk dan onze vacatures voor Traineeships en solliciteer vandaag nog. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar traineeship vacatures

Nog vragen? Laat het me weten.

Aanmelden nieuwsbrief

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Top Traineeships en Starters banen

Traineeship Workspace

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding.

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Cloud

Traineeship Cloud Engineer

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding.

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Groningen
Expertise: Cloud

Traineeship Project Management Officer

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding.

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Business & IT

Traineeship Java Developer

Als Young Professional start je met een twee maanden durende specialisatieopleiding.

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Groningen
Expertise: Software Development