Trainees en Starters

Foto Sogeti medewerker

Waar kies je voor als je de lat hoog legt?

Bij Sogeti begin je in het land van de onbegrensde mogelijkheden! Vind er hieronder alles over, solliciteer bij Sogeti en verleg je grenzen.

Naar vacatures

Grenzen verleggen

Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Sogeti biedt je daarvoor een grensverleggend programma aan met als hoogtepunt een unieke business course: drie weken training aan de Ohio University. Hoe cool is dat?

Leer jezelf goed kennen

Die drie weken Ohio vormen het hoogtepunt van een basisopleiding van twee maanden, waarin wij je goed voorbereiden op de praktijk. Zo leer je niet alleen Sogeti goed kennen maar ook jezelf. Want als wij één ding belangrijk vinden dan is het wel dat jouw individuele kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Kies je voor Sogeti, dan kies je voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor een omgeving waar technologie centraal staat en de lat hoog wordt gelegd. Want zoals Sogetisten het zeggen: "We make technology work".

Meet & Greet

Wil jij in aanmerking komen voor een van onze traineeships? Stuur dan jouw CV + motivatie op, of solliciteer direct op een van de traineeshipvacatures. Wij gaan bekijken of je in aanmerking komt. Mocht dat het geval zijn dan nodigen we je graag uit voor onze Meet & Greet dagen! Deze vinden iedere woensdag plaats van 10:00 tot 14:00 uur. Op deze dag krijg je informatie over onze organisatie, de verschillende traineeships, projecten en klanten. Ook geven we je een rondleiding zodat je kan zien wie jouw nieuwe collega’s worden en krijg je meteen een indruk van de sfeer op kantoor. Aan het eind van de dag zal er een inhoudelijk gesprek zijn met een Career Manager om te kijken wie jij bent, waar jouw ambities liggen en wat jij ongelooflijk leuk vindt om te doen. Heb jij nog niet zo scherp waar jij nou echt happy van wordt? Dan gaan we samen de zoektocht aan om te ontdekken waar jouw ambities liggen, waar jij blij van wordt en waar jij een echte expert in wil worden! Is het uiteindelijk een match? Dan ontvang je een aanbieding van ons . Kortom: wie weet heb jij nog diezelfde dag een toffe job op zak! Wacht niet langer en stuur je cv en motivatie vandaag nog op.

Aanmelden Meet & Greet

Young en eager?

Bekijk dan onze vacatures voor Traineeships en solliciteer vandaag nog. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Simone de Boer Teamlead Recruitment
Phone number: +31611602859

Top Traineeships en Starters banen

Traineeship Testen

Traineeship Testen Als starter binnen de IT ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven…

Ervaring: Young Professional

Traineeship Development

Traineeship Development Als starter ligt de wereld aan je voeten. In wat voor omgeving sla jij het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je…

Ervaring: Young Professional

Traineeship High Tech

Jouw keuze voor een technische opleiding was gemakkelijk, want je bent geïnteresseerd in hoe dingen in elkaar zitten. Als kind haalde je al apparaten…

Ervaring: Young Professional